10 grunde til at bruge et kamera stativ

October 27

Et godt stativ er tunge, dyre, hindrer og absolut nødvendigt. God fotografer indse betydningen af et stativ i mange situationer, selvom de kan være en smerte at slæbe fra placering til placering. Her er 10 meget gode grunde til at enten købe en tripod eller trække dit ud af skabet.

At være i billedet

Når du tager selvportrætter eller gruppebilleder, kan et stativ ikke slå. Hvis du har brug for at blive i billedet og kan ikke holde de kamera, så borde, reoler, pejs mantels og lignende kan bruges i en snæver vending, men for ægte ubekymret kontrol over kameraet placering, et stativ er et must.

At reducere Motion Blur

Lav lukkerhastighed hastigheder gør det så enhver bevægelse fra kameraet vil ødelægge skarphed af skud. Hvis et skud kræver en lav lukkertid, vil et stativ tillade dig at gøre dette uden at ofre skarphed eller bekymre sig om kamerarystelser. For at gøre mest muligt ud af dette, bruge kameraets ur eller en fjernbetjening til at tage skuddet.

At stige Bevægelsessløring

Tænk hvis jer ville motion blur? Gå til en glat vand falder eller striber lys om natten kræver en skarp baggrund men en langsom lukkertid. En robust stativ vil eliminere kamerarystelser og tillader kun dit motiv til at blive sløret.

At gøre mest muligt ud af svagt lys

En humørsyg portræt. En dårligt oplyst bryllup. En stormfuld himmel. Alle disse lav-lys foto muligheder kunne gå glip af uden et stativ. Igen, medmindre du bruger en flash, den korrekte eksponering vil har brug for en lav lukkertid, og et stativ er den bedste måde at bevare en sprød fotografi.

At få skarpe fokus

Selv ved høje lukkertider, kan kamerarystelser påvirke skarphed af skud. Enhver situation, der ikke kræver konstant bevægelse af fotografen kan modtage stativ brug, som det gør for de skarpeste billede muligt.

At gøre mest muligt ud af landskaber

Landskaber er ofte helt stadig men udbyttet stativ brug fordi det tillader dig at få de skarpeste muligt fokus til dit kamera og linse. Da landskabsfotografering kræver som regel små åbninger til at holde mere af skud i fokus, er evne til at sænke lukkertiden uden at øge ISO uvurderlig.

At komponere skudt omhyggeligt

Slæbe rundt et stativ, sætte den op og komponere skud kan være en masse arbejde--nok arbejde, at hvert skud vil ofte være godt gennemtænkt og justeret til perfektion. Dette er noget, der er sværere at opnå med et håndholdt kamera, som frit gør komponere et skud næsten sekundært til andre bekymringer. Et stativ vil tvinge dig til at bremse ned og være opmærksomme på sammensætning på en måde vil intet andet.

Til støt en stor kamera eller objektiv

En stor spejlreflekskamera er tunge. Det er endnu tungere med en stor telefoto objektiv monteret. Et stativ kan holde en tunge kamera konstant men også nedsætter muskeltræthed tilknyttet hele tiden løfte en tung kamera op til øjet.

At eksperimentere med eksponering

Der er ikke sådan noget som en perfekt eksponering, bare perfekt eksponering for den effekt du vil producere. Et stativ kan hjælpe dig med at komponere skud og derefter tage flere identiske billeder med forskellige eksponeringer mens du finde dybden af felt og lysstyrke, der fortæller historien bedste.

At gøre mest muligt ud af Macrophotography

Macrophotography kræver meget store åbninger, hvilket betyder en meget lille dybdeskarphed. Dybdeskarpheden er ofte så lille, at enhver bevægelse af kamera eller emne kunne gøre din omdrejningspunkt, mister fokus. Et stativ vil ophæve kamera gungre af ligningen og lader dig fokusere på sammensætning og andre indstillinger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com