Stål vs aluminium svinghjul

March 22

Stål vs aluminium svinghjul

Svinghjul er et nøgleelement i en automobile kobling system. Det er ansvarlig for lagring af energi, der i sidste ende bestemmer, hvor meget strøm dit køretøj vil råde. Svinghjul har to formål. Først er at overføre energi fra motoren gennem koblingen, og i transmission. Dette, til gengæld giver magten til hjulene. Det andet formål er at fungere som en vægt, der forhindrer krank akslen fra fremskynde eller bremse ned for hurtigt. At vælge de relevante dele er afgørende for at optimere ydeevnen for din motor.

Stål svinghjul

Svinghjul samler energi som det spinder, derved generere og gemme mere magt. Stål svinghjul er generelt kan lagre mere energi end aluminium og er derfor at foretrække, når store mængder af magt er nødvendig for at drive motoren. En stål svinghjul vil give køretøjet med den magt, den har brug for uden at forårsage overdreven belastning på motoren.

Aluminium svinghjul

Fordi en aluminium svinghjul er lettere end stål, kræver det mindre inerti at begynde at flytte. Selv om dette kræver flere omdrejninger, vil motoren tillade bilen for at fremskynde gennem gearene meget hurtigere. Også, lettere dele, et lettere køretøj. En lettere køretøj er i stand til at rejse meget hurtigere og er dermed ideel til racing.

Hestekræfter

Mange racing entusiaster måle en bil ydeevne med hensyn til hestekræfter. Det er derfor vigtigt at bemærke, at et svinghjul kapacitet er målt i drejningsmoment, ikke hestekræfter. Hestekræfter er en enhed for måling af effekten opfundet af James Watts. Det er baseret på den iagttagelse, at en hest, når udnyttet for manuel arbejdskraft, kan løfte materiale med en hastighed på 550 fod-pund pr. sekund over en periode på ca. otte timer. Hestekræfter er, hvor hurtigt drejningsmoment kan anvendes over en given afstand.

Drejningsmoment

Drejningsmoment er en måleenhed for den kraft, det tager at vride eller vende. Det er typisk måles i pund-fødder eller Newton-meter. Drejningsmoment er en kraft, der får på objekt til at rotere (selvom det også kan anvendes til ikke-cirkulære kraft).

Misforståelser

Der er en masse debat over hvordan præcis en svinghjul virker og hvordan at vælge mest hensigtsmæssige en passer til dine individuelle behov. Nogen forsøger at gøre forskning til at købe behov for at gøre deres egen forskning for at bestemme, hvilken type er bedst. Der er mange offentlige fora online afsættes til emnet og næsten alle af dem er fuld af bilentusiaster, der ikke er enige på fysik eller ydeevne værdi af svinghjul. De er derfor ikke typisk en god kilde til professionelle og pålidelige oplysninger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com