Det er sommer: Tech, der får du på kontoret

February 13

Det er sommer: Tech, der får du på kontoret

Som i 1900-tallet sarkastisk humorist James Dent engang, "en perfekt sommerdag er når solen skinner, blæser en brise, fuglene synger og plæneklipperen er brudt." Selv hvis du ikke kan komme væk fra plæneklipperen eller bunken af arbejde på dit skrivebord, kan du mindst være produktiv mens du drager fordel af sæsonen. Dagens bærbare tech hjælper med at holde dig forbundet, selv når du dase væk under en cabana på stranden – selv om vi er nok stadig et par år at have en personlig robot hente dig paraply-besat voksen drikkevarer.

Tabletter

Tablet computere kombinerer lang batterilevetid - op til seks til 10 timer på en fuld opladning--med lette vægt og alsidighed. Selvom de fleste tabletter er ikke befordrende for beregningstunge programmer som database forespørgsler eller billedbehandling, er de fantastisk til Web browsing, læse og administrere e-mail og simpel tekstbehandling.

Parring en tablet med et Bluetooth-tastatur gør det nemmere at skrive udvidet afsnit uden at skulle skrive på den tablet glas.

Ekstern udskrivning

Netværksudskrivning lader du sende et dokument fra din hængekøje til en printer på din kollegas skrivebord. Laptop-brugere, der har en virtuel privat netværksforbindelse til kontornetværk kan udskrive nemt på Wi-Fi. Hvis du ikke har en VPN-forbindelse, eller hvis du ønsker at udskrive fra din tablet eller smartphone, du skal installere en app. Vælg fra mere end et dusin forskellige gratis eller betalt software apps og installere på din mobilenhed og din stationære computer. Køre softwaren på den stationære computer og parre den med tablet eller smartphone bruge app på din bærbare enhed til at sende filer direkte til en tilsluttet printer.

Googles gratis Cloud Print software lader selv dig dele dine printere med nogen, hvor som helst, så der er ingen grund til at afkorte din solede session ved poolen. Du kan gå videre og overføre den kritiske rapport eller præsentation direkte til chefens skrivebord.

Bærbare Hotspots

Wi-Fi-routere har en effektiv rækkevidde på mindre end 300 fødder – ikke nyttigt hvis du ønsker at tilbringe eftermiddagen på stranden eller i en offentlig park. Men alle de store telecom luftfartsselskaber har produkter eller tjenester, der gør en 3G eller 4G smartphone eller dedikeret enhed til et bærbart Wi-Fi-hotspot. Så længe du har en celle signal, giver disse enheder dig en Wi-Fi-signal.

Denne metode kræver en smartphone, der har en ambulant hotspot kapacitet og en dataplan, der understøtter tjenesten. Du kan også købe en dedikeret hotspot enhed eller mobile bredbåndsmodem under en abonnement agte fra en af luftfartsselskaberne.

Du kan endda være en ferie helt ved at dele Wi-Fi-signal til dit bærbare hotspot med folk omkring dig.

Lagring i skyen

Holde alle dine data, der synkroniseres med en cloud server, og du vil aldrig bliver fanget uden en vigtig fil. De tunge hitters – herunder Microsoft SkyDrive, Dropbox, boks og Apple iCloud – lade dig beholde hele mappen træer i sync blandt alle tilsluttede enheder, med ændringer skubber ud til hvert autoriseret enhed. Cloud-tjenester tilbyder en blanding af gratis og betalt storageløsninger med forskellige kombinationer af apps til forskellige edb-operativsystemer.

Disse værktøjer kræver en aktiv internetforbindelse til at synkronisere, men opadrettede er, at du ikke behøver at bekymre sig om transporterer (eller taber) en USB-stick eller fumle med dokumenter via e-mail.

Enheden opladere

Du kan købe billig batteripakker for at tilføje et par ekstra timer taletid til din mobiltelefon--praktisk når du er i parken, fra en dedikeret stikkontakt. Men hvis du er midt i skoven nyder en velfortjent sommerferie og nødt til at tjekke med chefen, få din ekstra strøm den gammeldags måde: en træ-brændende komfur. CampStove fra BioLite brænder kviste, pinecones og lignende til at drive en lille elektrisk enhed, der leverer 1 watt af elektricitet gennem en standard USB-forbindelse. Det er nok til at få en ekstra times taletid på en gennemsnitlig smartphone. Og mens batteriet opladning, kan du også bruge CampStove til at lave mad.

Konferencen tjenester

Arbejder fra hjemmet på en dovne sommer fredag kan være en nemmere sælge til ledere, hvis der er ingen synlige straf for at være på kontoret. At deltage i møder via videokonferencer kan bygge bro over kløften. Med en Wi-Fi-forbindelse og et kamera på din bærbare computer eller tablet, kan du bruge en video gerning app som Skype eller Tango tilsluttes visuelt med andre mødedeltagere.

Hvis videoen er ikke din ting-- eller hvis frodige sommer landskab bag dig vil aflede dine kabine-bundet kolleger - deltage i møder gennem dokument-deling tjenester som GoToMeeting eller Citrix WebEx. Disse kan du se hvad der er på en præsentationsværtens computerskærm, eller deler din egen skærm med andre.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com