Sådan oprettes en Hot Button i et Word-dokument

September 8

En hot-knappen er en genvejstast. Når du anvender en genvejstast, udføre tildelt tasterne på tastaturet de handlinger, du har brug for (versus din mus). Hot knapper spare tid, så du kan fremhæve tekst, formatere ord eller endda indsætte indhold fra et andet dokument i Word. Du kan oprette, slette og ændre en hot knap i Word og bruge knappen varmt i nogen af dine Word-dokumenter. Du vil se genvej nøglen i din Word-værktøjslinjen, når du klikker på en kommando, som gør det lettere at finde og bruge.

Instruktioner

1 Gå til Microsoft Word og vælg "Tools" og "Tilpas."

2 Klik på fanen "Værktøjslinjer" og tryk på knappen "Tastatur". Vælg den kategori, der er kommandoen du opdaterer i under "Angiv en kommando,". Vælg derefter kommandoen på højre side.

3 Ikke tilføje en genvejstast til en kommando, hvis der er allerede en tilknyttet det (under "aktuelle nøgler"), medmindre du ønsker at ændre den.

4 Opstille jeres kursor i "Tryk på ny genvejstast" lærebog og hjælp jeres tastatur hen til sammenlægge den genvej, du vil bruge. (Hvis du vil oprette en genvej nøglen nemlig "Rediger" og "Autotekst", for eksempel, trykke på "Alt + N" på tastaturet). Du vil se "Allerede er tildelt til" under genvej nøglen, hvis nøglerne er allerede knyttet til en anden kommando.

5 Tryk på "Tildeler" og derefter "Close" føje knappen varmt til Word. Tryk på "Luk" igen for at vende tilbage til dokumentet.

6 Opdatere en genvej nøglen ved at følge trin et og to. Denne gang, Vælg den kommando, du vil opdatere. Placere markøren i "Tryk på ny genvejstast" og bruge tasterne på tastaturet for at tilføje hot-knappen og tryk "Tildele." For at slette en eksisterende genvej nøglen, skal du vælge knappen varmt under "Aktuelle nøgler" og tryk på "Fjern".

7 Klik på "Luk" to gange for at vende tilbage til dokumentet. Hvis du vil bruge genvejstasten i dit dokument, blot Tryk på tasterne på tastaturet i Microsoft Word.

Tips & advarsler

  • Når du tilføjer eller ændre en genvej nøglen, vil ændringen blive anvendt til alle dine Word-dokumenter fra dette punkt på.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com