Mustang restaurering og genopbygning

June 30

Mustang restaurering og genopbygning

Fords linje af Mustangs er blandt de mest genkendelige biler fra i 1960 ' erne og begyndelsen af 1970erne. Værdier har været støt stigende gennem årene og derfor så har også efterspørgslen efter restaureret Mustangs. Restaurering er et dyrt foretagende, om en professionel restaurering butik er ansat eller ej. Imidlertid kan omkostningerne minimeres ved at udføre noget af arbejdet selv.

Dissasembly

Demontering er den letteste del af enhver Mustang restaurering, men overanxious demontering kan føre til alvorlige problemer ved montering bilen senere. Mustangs blev produceret på samlebånd i store mængder. For at holde bilerne bevæger sig ned linjen hurtigt, lignende blev fasteners brugt til flere komponenter. I mange tilfælde blev de samme størrelse bolte brugt i hele bilen. Demontering Mustang er rigtig så bare et spørgsmål om at fjerne de forskellige bolte. Denne udskiftelighed mellem skruer kan være både en velsignelse og en forbandelse. Selv om mange af boltene kan være den samme størrelse, varierer de ofte i længde. En spand med bolte bør derfor undgås.

For at holde styr på hvilke fasteners blev brugt for hver komponent, herunder de forskellige klip og beslag, bør demontering begynde ved at fotografere i samvittighedsfulde detaljer hele bilen. Ved hjælp af en camcorder til videobånd en gennemgang af køretøjet er også en god idé. Være særlig opmærksom på hvordan de forskellige komponenter er samlet og hvor ledninger løber gennem hele køretøjet. Disse materialer kan derefter bruges, hvis et problem opstår, når bilen er sat tilbage sammen.

Kroppen arbejde og maling

Kroppen arbejde og paint er normalt den dyreste del af restaureringen proces. Begge opgaver er arbejdskrævende, men vigtige. Det er af disse grunde, at ansætte en professionel kan være dyrt. Heldigvis, nogle mindre krop reparationer og maling forberedelse teknikker kan udføres før du tænder bilen over til en professionel, som kan medvirke til at reducere omkostningerne. Når det kommer til karosseri, et væld af "hvordan" bøger og instruktions videoer er tilgængelige på markedet, ofte specifikke for Mustangs, og kroppen reparation værktøjer er let tilgængelige på reparation af biler butikker. Hvis bilen skal males, kan en betydelig mængde af penge blive frelst ved at fjerne den gamle maling dig selv i stedet for at ansætte en professionel til at gøre det.

Der findes en række værktøjer til fjernelse af maling. Sandpapir bruges sammen med en elektrisk sander er måske den mest almindelige og er også den billigste metode, men være parat til at bruge masser af sandpapir og bruger masser af tid. Kemiske maling Flytteforretninger også stigende i popularitet. Kemikalier kan være dyrt, men når korrekt anvendt kan hurtigt opløses maling. Den nemmeste og hurtigste metode til at fjerne maling er med media sprængning. Det er dog typisk den dyreste af de tre metoder. Medier, typisk bikarbonat soda eller jorden glas, anvendes på den malede overflade under højt tryk leveres af en luftkompressor til at fratage maling. Om udøvende organ og maling arbejde selv eller hyre en professionel, bør dette skridt være først efter bilen er demonteret.

Elektriske og interiør

Når kroppen og maling arbejde er afsluttet, er det elektriske system og interiør normalt de næste punkter skal genoprettes. Ledninger kan være skræmmende, men Mustangs ledninger er forholdsvis ligetil, bestående hovedsagelig af flere ledninger væve, der passer sammen. Hver ledning er også tildelt sin egen farve, ofte i sammenhæng med en stribe af en anden farve kører langs dens længde. Ledningsdiagrammer er tilgængelige for hvert år af de klassiske Mustangs og kan hurtigt vise sig for at være uvurderlig, hvis du installerer en udskiftning ledninger system. Som et alternativ eksisterer eftermarkedet ledninger kits, som gør installationen nemmere end at installere en stock udskiftning ledninger væven. Hver ledning er mærket med komponenten det tillægger og detaljerede installations instruktioner herunder med kit. Selvom disse eftermarkedet kits er nemmere at installere end stock udskiftning kits, er de typisk dyrere.

Mustang ejere kan være taknemmelige for, at stort set alle indvendige komponent er blevet gengivet og er let tilgængelige. Mange leverandører tilbyder endda en komplet interiør kit til en pris, som typisk omfatter tæppe, polstring for både foran og bagsæder, en loftsbeklædning, dørpaneler, dør og vindue pedalarme og solskærme. Mustang interiør er nemme at arbejde med, og som med maling og krop arbejde, mange Mustang-specifikke bøger og instruktions videoer er tilgængelige.

Motor

Motoren skal være den sidste komponent installeret. To spørgsmål skal være besvaret før arbejder på motoren. Første, om motoren skal genopbygges med lager eller ændret komponenter, og for det andet, om en professionel vil håndtere motor forsamling. Mustang purister ofte vægrer sig ved at ændre en klassisk Mustang i enhver henseende, argumentere, at en "ægte" Mustang skal gendannes til stock specifikationer med ingen afvigelser. Mens andre peger på det store antal Mustangs, der blev produceret til støtte for deres argument, at masser af stock Mustangs vil stadig eksistere, hvis nogle er ændret, og ændringer gøre bilen mere personlig til ejeren. Heldigvis, en mellemvej eksisterer der vil øge effektiviteten af motoren samtidig bevare en stock look. Valvetrain, topstykker, ventiler, vippearme og knastaksel kan alle blive erstattet med eftermarkedet komponenter uden at ændre ydre af motoren. Endelig, medmindre grundigt bekendt med Mustang motorer, bygge motoren er en opgave overlades til en professionel, som en fejl, som kan være en dyr lektion.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com