Monopod Tutorial

March 19

Monopod Tutorial

Hvis du har set nogen udendørs sport event fra fodbold til baseball til fodbold har du sikkert set rækker af fotografer holder kameraer med store linser er knyttet til sticks. Disse pinde kaldes "monopods" og de giver et godt alternativ til at støtte en store teleobjektiv, når du ikke kan bruge et stativ. Monopods også tillader fotografer evnen til at bevæge sig hurtigt ikke at blive kørt over af en fodboldspiller.

Instruktioner

• Skru monopod i støtte beslag på den teleobjektiv, du bruger. Uanset producent har teleobjektiver, der er 200 mm eller længere en montering med en fane i bunden, der giver mulighed for et stativ eller monopod til at være knyttet til den.

• Justere højden på stativ ved at løsne de udvidelse rum, indtil de linse og kamera er i en god højde. Placere kameraremmen rundt om halsen. Mens den skrue vedhæftede fil er nok sikkert, linser er dyrt, og med remmen rundt om din hals du behøver ikke at bekymre sig om lens rammer jorden hvis skruen mislykkes.

• Stå med din venstre eller højre fod lidt fremad, så bunden af monopod kan hvile op mod indersiden bue af din mund. Dette giver dig en fornemmelse af hvor monopod er på alle tidspunkter.

• Vippe kameraet og objektivet frem eller tilbage for at ændre den skydning vinkel. Ikke løfte kameraet til at ændre sin skydning vinkel; Lad monopod støtter vægten.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com