Tips til Auto vindue udskiftning

August 24

Tips til Auto vindue udskiftning

Der er få ting mere stressende end kommer ud af dit hjem eller en butik for at finde, at din bil-vinduet er blevet brudt. Om glasset er lige halvtosset eller helt knust, du ofte har brug at udskifte hele vinduet. Før du kalder dit forsikringsselskab eller din nærmeste glas installer, læse disse tips til auto glas udskiftning.

Er det tid til at udskifte glasset?

Hvis auto glas er knust, er det nemt at beslutte at erstatte den. Men hvad hvis det bare krakkede? Krakket auto glas bliver normalt ikke på den måde. Skiftende vejr temperaturer kan forårsage halvtosset glasset til at forværre, spredes endnu længere i glasset. Afhængigt af størrelsen af et knæk, kan en auto glas virksomhed kunne forhindre det i at sprede sig og reparation af eksisterende skader. Repræsentanter fra dit forsikringsselskab eller auto glas udskiftning selskab vil være i stand til at give dig specifikke detaljer.

Som du beslutter dig om at du har din auto glas udskiftet, huske på det er imod loven i de fleste stater har store revner i bilens forrude. Mange lande anser det for en vis obstruktion og bringer sikkerheden i fare. Hvis du ikke tager sig af dit beskadigede auto vindue, kan du få en trafik billet til en sikkerhed overtrædelse.

Er du dækket?

Afhængigt af hvordan din auto glasvindue blev beskadiget, kan du blive dækket for dens erstatning under din auto forsikring. Hvis du har omfattende dækning, dækker det tyveri, hærværk og retsakter af natur. Kollision dækning vil udbetale, hvis du rammer noget med din bil og det er fast besluttet på at være din skyld. Hvis din auto glas var beskadiget i en fordring, der passer under disse kategorier, vil din omfattende dækning nok dække det.

Også overveje din selvrisikoen. En selvrisiko er en mængde af skader du har aftalt at betale i tilfælde af en omfattende eller kollision påstand. Dit forsikringsselskab vil betale resten af skader. Hvis din selvrisiko er $250 og din auto glas udskiftning koster $200, vil du være ansvarlig for hele genanskaffelsesprisen. Nogle forsikringsselskaber kræver ikke en fradragsberettiget auto glas repareret. Check med din forsikringsagent for din specifikke politiske detaljer.

Udskiftning Auto Glass

Når du har besluttet at have din auto glas udskiftet, kontakt flere velrenommerede virksomheder job og få et par sammenligning citater. Hvis du går gennem din forsikring agentur, kan de have et firma, du skal bruge. Selv om du ikke er omfattet af din auto forsikring, kan din agent kunne foreslå nogle pålidelige virksomheder til at bruge.

Glem ikke at bede om garantioplysninger. Mest velrenommerede selskaber vil tilbyde en form for beskyttelse mod forkert installation, herunder revner og utætheder. De fleste installation garantier vil dække dig landsdækkende for et år eller to. Nogle virksomheder vil endda tilbyde dig mulighed for en udvidet garanti.

Gør det selv

Hvis du søger at spare et par bukke og har erfaring med bil reparation, kan du overveje at udskifte auto glas dig selv. Først konsultere vores køretøj vedligeholdelsesmanual for få specifikke instruktioner til din bestemt mærke og model. Derefter købe udskiftning glas fra et velrenommeret forhandler. Du kan endda spare nogle penge ved at gå til en junk eller skrot værftet at finde en bil ligesom jeres og redde glas fra det.

Hvis vinduet er i en af dørene, skal du fjerne dørpladen og skru den resterende glas fra vinduet mount. Indført udskiftning glas og bruge skruerne til at montere den på plads. (Du kan bruge et ekstra sæt hænder for denne del.) Test vinduet for at gøre sikker på, at det fungerer korrekt og derefter samle dørpladen.

Erstatter de forreste eller tilbage forruder er meget vanskeligere og skal overlades til fagfolk. Forruden af bilen er en vigtig sikkerhedsforanstaltning af din bil og hvis det gøres forkert, du kunne placere dig eller dine passagerer i fare.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com