Kan jeg lave en vandskadede iTouch?

September 9

Kan jeg lave en vandskadede iTouch?

ITouch kan prale med en bred vifte af funktioner, herunder muligheden for at tage HD video, ansigt til ansigt opkald, spille videospil, men alle disse funktioner kan forsvinde hvis iTouch bliver våd. Mens der er ingen garantier, kan et vand gennemblødt iTouch genoplives, hvis du handle hurtigt, bevare roen og fokusere. Handler hurtigt kan gøre forskellen mellem gemmer din iTouch, og skulle købe en ny.

Forblive rolig

Droppe din iTouch ind på toilettet, vaske det af uheld eller ethvert andet middel af iblødsætning det kan sende et chok af panik ind i dit system, men bør du prøve dit bedste for at bevare roen, fordi det er muligt at redde det fra permanent skade. Forsøg ikke at vende din iTouch på fjern SIM-kortet og batteriet så hurtigt som muligt og tørre dem ud ved hjælp af en væv, bomuld bolde eller en anden type af blød og blid rengøring enhed. Manuelt ryste din iTouch for at fjerne alle mulige vand fra inden for.

Tørring Off

Efter du har fjernet alle mulige vand ved at ryste din iTouch, grab en dåse komprimeret luft og sigte den hvor SIM-kortet var engang. Blæse kold luft til enheden. Vende iTouch rundt og blæser komprimeret luft ind i den modsatte ende. Kombinationen af trykluft og ryster bør fjerne en god mængde af det vand, der hviler inde. Brug ikke nogen form for opvarmning enhed--såsom en hårtørrer--at tørre vandet i. Varmen fra tørretumbleren kan smelte indvendige dele og forårsage alvorlige skader.

Pose med ris

Ifølge Techfaq.com, kan en forseglet pose af ubehandlede ris Gem en vand = beskadigede iTouch fra total fiasko. Efter du har fjernet alt vand manuelt, placere din iTouch-- og alle dele, som kan fjernes--i deres egen separate poser af kogte ris. Tillad delene at hvile inden for ris for 24 til 48 timer. Taske af ris skal placeres i et varmt miljø, såsom et køkken, der har solen strømmer ind gennem vinduet. Fjerne dele fra deres tasker og sted din iTouch sammen igen at se om det virker. Hvis det er tilfældet, bliver din panik. Hvis ikke, prøve de nævnte trin igen.

Garanti

Hvis din iTouch modtager vandskader ikke kan repareres, vil din Apple garanti ikke dække det eller erstatte det gratis fra 2011. ITouch har en fugt indikator ligger i hovedtelefonstikket, der vil gøre en nuance af rød hvis vandskader opstår, at ændre Apple personale at væske er årsag til problemet. Hvis du ikke kan løse din iTouch på egen hånd, kan du finde en online service, der kan forsøge at reparere det for dig, eller bide i det sure og bare købe en ny.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com