Sådan Fix en blinkende lys på en stor skærm TV

April 25

Sådan Fix en blinkende lys på en stor skærm TV

De fleste tv-producenter programmere en række blinkende lys (produceret af afbryderknappen) for at hjælpe, informere enkeltpersoner hvilke problemer opstår på tv'et. Hvis du er dog ikke klar over hvad de blinkende lys betyder, er der ingen mulig måde i anbringelse opgave. Heldigvis, tv-producent gør levere en måde at tyde den kode, som derefter tillader dig at løse problemerne, tv.

Instruktioner

• Se de blinkende lys og skrive ned hvor mange gange det blinker inden en pause. Tage Bemærk også, hvis lyset ikke pause og det bare blinker flere gange.

• Åbn den TV'ets brugervejledning til afsnittet tilbage "Fejlfinding". Hvis du ikke længere har instruktionsbogen, er det muligt at downloade en digital kopi fra producentens websted.

• Kig gennem den blinkende kodet beskrivelse i instruktionsbogen. Det viser alle de kodede blinker TV'et anvendelser, problemet og sådan fix det. Når du har placeret din blinkende kode, er du i stand til at afgøre spørgsmålet, og hvad der skal gøres for at løse problemet. Hver tv bruger en anden kodning for forskellige spørgsmål, men de fleste problemer kan rettes i hjemmet, uden hjælp af en servicetekniker.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com