Klipsch 5.1 Specs

July 3

Klipsch 5.1 Specs

Klipsch er et amerikansk baseret selskab, der begyndte at producere højtalere i 1946. Efterfølgende flyttede firmaet ind i produktionen af en bred vifte af audio produkter, catering for både professionelle og hjem indstillinger. I 2001 indførte Klipsch ProMedia 5.1 sortiment, en højttalersystem designet til brug med iPods og som en computer højttaler. I 2003 udkom to efterfølgende modeller. Alle modeller er ikke længere i produktion i 2011.

5.1 højttalere: En kort oversigt

"5.1" er en betegnelse for et surround sound speaker system byder på fem satellithøjttalere og en subwoofer. De fem satellitter producere højere og mellemtone lyde, ved hjælp af diskanter og mellemtone basenheder. Subwooferen producerer de lave frekvenser (bas) lyde. Hver satellit har en bestemt placering, som det skal placeres i forhold til lytteren: forreste venstre, forreste center og front højre, bag venstre bageste højre. Denne ordning giver mulighed for lyd til surround-brugeren. En nyttig anvendelse af dette er, hvordan lyden svarer til visuel bevægelse på et TV eller video spil.

Klipsch ProMedia 5.1 specifikationer

ProMedia 5.1 var den første model til at blive frigivet i serien i 2001. Det tilbyder et frekvensområde på svar fra 25Hz til 20kHz og dens maksimale akustisk output er 113dB. Satellit crossover frekvens driver på 120Hz. Hver satellit bruger en MicroTractrix(TM) høj-frekvens horn, en 0,75" diskant og en 3" mellemtone basenhed. Subwooferen er sammensat af to 8" side-affyring drivers. Disse er alle drevet af en dobbelt levering BASH(r) forstærker. Der er seks analoge diskret input kanaler i form af tre stereo mini-stik. System vejer alt 43,5 lbs. Wire af 18 gauge er leverede men brug af 14 gauge er indkvarteret.

Klipsch ProMedia Ultra 5.1 specifikationer

Klipsch ProMedia Ultra 5.1 blev indført i 2003 som en opdatering til den oprindelige ordning, ligner en forbedret subwoofer, crossover håndtering og en opdateret design. Højttaler ordningen har et frekvensområde på svar fra 25Hz til 20kHz med en +/-5dB variation. Dens maksimale akustisk output er 115dB. Satellit crossover frekvens driver på en low frequency på 120 Hz og en høj frekvens af 3000 Hz. Hver satellit bruger en MicroTractrix(TM) høj-frekvens horn, et 25mm metalliseret polymer diskant og en 3" fiber komposit midrange basenhed. Subwooferen er sammensat af to 8" side-fyring fiber komposit drivere. Disse er alle drevet af en skifte/lineær hybrid dual levering BASH(r) forstærker. Der er seks analoge diskret input kanaler i form af tre stereo mini-stik og et enkelt hjælpeansatte stereoplade mini stik indgang. Systemet vejer alt 52,5 lbs., og 18 gauge wire er leveret.

Klipsch ProMedia GMX D-5.1 specifikationer

ProMedia GMX D-5.1 blev udgivet i 2003 og indført digitale indgange til brug med hjem konsol gaming opsætninger. Denne opdatering har en hyppighed svar vifte af 35Hz til 20kHz med en godtgørelse for en +/-5dB variation. Dens maksimale akustisk output er 108dB. Satellit crossover frekvens opererer ved en frekvens på 140Hz. Hver satellit bruger en MicroTractrix(TM) høj-frekvens horn, en 0,75" metalliseret polymer diskant og en 3" metalliseret fiber komposit midrange basenhed. Subwooferen er sammensat af et enkelt 6,5" front modstående driver. Alle er drevet af en lineær Baasch forstærker. Der er to digitale indgange; en koaksial, en optisk Toslink og 1 stereo RCA analog indgang. Systemet vejer 38,5 lbs. i alt og opererer på en 22 wire gauge, leveret i boksen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com