Hvordan at finde en bestemt bil

December 7

Hvordan at finde en bestemt bil

Der er mange måder at finde typen bil, du leder efter. Køb en bil på nettet er blevet en populær metode, sammen med amerikanske regering Auktioner, private salg og leasing. Internettet, klassificeret annoncer og utallige tidsskrifter og publikationer give forbrugerne adgang til en masse information om at købe en bil. Det er vigtigt at udvise tålmodighed, når de foretager den vigtige beslutning om typen af køretøj du ønsker at købe. Det hjælper også for at kende lidt noget om biler, men det er ikke nødvendigt, så længe du gøre ordentlig forskning.

Instruktioner

Køb Online

Købe en bil online.

Tilmeld dig med en online bil forhandleraftalen, såsom Carmax.com. Skriv i feltet"Søg" typen bil, du leder efter, dvs., blå, Camry, læder. Indtast din ZIP kode og søge radius, eller hvor langt vil du rejse for at finde en bestemt bil. Klik på "Send." Efter indsendelse vil du få en liste over alle de biler, der matcher dine søgekriterier. Klik på et af linkene for at få detaljerede oplysninger om en af de biler, der er genereret af søgningen.

Under listen vil du se billeder af lignende biler eller "flere biler kan lide dette." Klik på billedet for at få specifikke oplysninger om et andet køretøj. Noter af VIN (køretøjets identifikationsnummer) af enhver bil, du er interesseret i.

• Klik på linket "Skøn månedlige betalinger" under prisen på bilen. Indtast "ned betalingsbeløb," "Finance rente (ÅOP - årlige omkostninger i procent)" og "Kontrakt længde." Klik på "Beregn min månedlige betaling" for at finde din omtrentlige månedlige betaling.

• Klik på linket "Trade-in" Hvis du har et køretøj, som du ønsker at handle mod udbetalingen. Tage din trade-in til forhandler at blive vurderet og indgår som en del af din udbetaling.

• Klik på "Bekræft denne bil tilgængelighed link" og Udfyld formularen med dit navn, e-mail adresse og telefonnummer. Inden for en time bør du modtage en bekræftelse. Når det er bekræftet, kalder kontaktnummeret og træffe foranstaltninger til at se din kommende bil i person.

• Tjekke bilens historie, hvis du køber et brugt køretøj. Se ressource link, "AutoCheck køretøj historie beretning" og Indtast VIN af den bil, du er interesseret i. Den gratis "AutoCheck" angiver, om bilen har været involveret i enhver større uheld og andre relevante oplysninger.

Amerikanske regering Auktioner

• Registrere på webstedet amerikanske regering Auktioner. Indtast dit navn, e-mail adresse og postnummer til at begynde din søgning.

• Indtast mærke, model, teksttypografi, pris, år sortiment, stat og søge radius. Klik på "Søg" for at finde de angivne biler.

• Betale $1 aktiveringsgebyr til den amerikanske regering hjemmeside. Dette er et sikkert websted, som er angivet med "https", som er "Secure Socket Layer protokol," samme sikkerhed platform bruges af online banker og finansielle institutioner. Klik på "Send" og gå videre fra dette punkt fremad, som du ønsker, når du køber en bil online.

Leasing

Købe eller lease en bil.

Find en forhandler, der leaser biler. Mange forhandlere, der sælger biler vil også lease dem. Anmode om en bil leasing tilbud på enhver ny bil, når du finde den passende forhandler.

• Bestemme din leasingperioden, som er varigheden af en bil er udlejet. Typiske lejebetingelser er 24, 36 eller 48 måneder. Vælg en leasingperioden, der er den samme som bilens dækning garanti. Dette dækker dig for varigheden af lejemålet, hvis du har problemer.

• Forhandle den lavest mulige kapitaliserede omkostninger. Kapitaliserede omkostninger eller "cap omkostninger," er den aftalte pris for en lejet bil. Du kan forhandle en lavere pris for en leasede køretøj, ligesom du ville gøre når du køber en bil. Cap udgifter vil afgøre, hvad din månedlige leasingydelserne vil være.

Tips & advarsler

  • Når leasing eller købe en bil, hvis din kredit score er over 680, du er betragtes som en "første låntager" af de fleste långivere og får en god APR på dit lån. Hvis din kredit score er lavere end 680, du er "subprime" og du vil betale en meget højere APR på dit lån. Under 550 vil du ikke kvalificere sig til en konventionel billån.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com