Hvordan du ændrer generatoren på en Saturn

July 30

En dårlig generator i bilen Saturn kan forårsage store problemer. Uden generatoren fungerer korrekt, vil bilen dræne batteriet meget hurtigt, så du skal erstatte det, så snart du ved der er et problem. Den nøjagtige fjernelse procedure kan variere afhængigt af år og model. Du arbejder på noget direkte forbundet til det elektriske system, så brug ekstrem forsigtighed.

Instruktioner

• Afbryde den negative (sort) kabel fra bilens batteri. Sæt den væk et sted hvor det ikke kan røre den negative terminal ved et uheld.

• Hæve forenden af bilen og støtte det på jack stande, derefter fjerne forhjul på højre side og splash skærme fra fenderwell.

• Fjerne luft indtag rørledning; Dette er nødvendigt på nogle modeller med en fire-cylindret motor. Afbryde den elektriske stik til Temperaturføleren og PVC-slange, så løsne de kanalen slangen klemme skruer.

• Fjerne drivebelt af lindre dens spænding; det værktøj du har brug for kan variere med modellen. På de fleste fire-cylinder motorer, bruge en breaker bar på spændet hullet og dreje det mod uret. På V6 modeller, bruge en skruenøgle på den strammer center bolt og drej det med uret; Fjern derefter drivebelt strammer ved at fjerne sine to bolte.

• Træk monteringsbolte for generatoren og afbryde sin elektriske stik. På nogle modeller, skal du trække generatoren fra motorblokken efter unbolting det for at nå det elektriske stik. Installer den nye generator på blokken.

• Erstatte alle usammenhængende dele i omvendt rækkefølge af fjernelse. Tilslut hjulet og sænke køretøjet, hvis det er nødvendigt.

• Tilslut negative batterikabel. Kontrolmodulet drivaggregatets skal genlære dens køreegenskaber og ydeevne egenskaber. Start motoren, og lad det nå normale driftstemperatur. Køre det på en del-gashåndtag og moderat acceleration, indtil normal ydelse returnerer; derefter stoppe og anvende håndbremsen, og lad motoren inaktiv i to minutter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com