Hvordan man laver en Film PowerPoint

July 29

For at lave en PowerPoint præsentation, der spiller som en film, skal du gemme præsentationen som et PowerPoint show. Denne fil åbnes altid i diasshowvisning. Du kan bruge tekst, grafik, animation og multimedia, til at oprette engagerende præsentationer, der giver instruktion, fakta, forskning eller data på en underholdende måde. PowerPoint gør det også muligt at tilføje specielle effekter til billeder og omfatter overgange mellem dias. Bruge denne teknik til at oprette demonstrationer, simuleringer, mindesmærker, hyldester og andre typer af korte multimediepræsentationer.

Instruktioner

1 Åbn PowerPoint til at oprette en ny præsentation. Skriv i tekstboksen "Klik for at tilføje titlen" "Min Film." Skriv dit navn i tekstboksen "Klik for at tilføje subtitle".

2 Klik på knappen "Nyt dias" for at tilføje et nyt dias. Vælg det tema, du ønsker fra afsnittet "Temaer" fanen "Design". For eksempel, vælge temaet "Forhal".

3 Tilføje indhold til din præsentation. Oprette et fotoalbum og medtage det i præsentationen. Klik på indstillingen "Fotoalbum" under fanen "Indsæt". Klik på knappen "Fil/Disk..." for at indsætte et billede fra din computer. Naviger til den mappe eller mappe, hvor du har gemt dine billeder. Vælg et billede. Tryk på "SHIFT"-tasten og derefter klikke på musen på hvert billede, du vil medtage. Klik på knappen "Indsæt".

4 Klik på fanen "Animationer" fravælge "På musen klik" afkrydsningsfeltet og klikke på afkrydsningsboksen "Automatisk efter". Indstil en værdi på 01:00 sekund. Klik på knappen "Anvend til alle" og hvert dias vil overgangen til det næste dias efter et sekund. Tilføje brugerdefineret animation til forskellige dias. For eksempel, skal du vælge indstillingen "Fade" i menuen "Animate" under fanen "Animationer".

5 Tilføje lyd. Gå til din første dias. Fra fanen "Indsæt" Klik "Lyd" knappen og "Lyd fra Clip Organizer..." Vælg et klip. Vælg knappen "Automatisk", så lyden starter automatisk. Dobbeltklikke på ikonet lyd. Vælg indstillingen "Afspil på tværs af dias" i menuen "Afspil lyd". Klik på "Skjul under Vis" checkhæfte. Klik på knappen "Slide Show" for at teste din fil. Tryk på "ESC" for at stoppe diasshowet.

6 Gemme din fil. Klik på knappen "Microsoft Office" og vælg "Gem som PowerPoint Show". Klik på knappen "Gem". Dette gemmer filen, så det spiller som en film eller film når de åbnes.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com