Hvordan at registrere et erhvervskøretøj som en RV

May 4

Hvordan at registrere et erhvervskøretøj som en RV

Din tilstands Institut for motorkøretøjer kræver rekreative køretøjer skal registreres som sådan. Hvis du køber et erhvervskøretøj og vil have det registreret som en RV, kan du samle den korrekt papirarbejde for at sikre, at det er i overensstemmelse med loven. Krav og gebyrer variere fra stat til stat, men processen med at registrere din RV bør være omtrent det samme.

Instruktioner

• Besøge eller ringe til department of motor vehicles i dit community og forhøre sig om dokumenter og gebyrer i forbindelse med registrering af din erhvervskøretøj som en RV. Gebyrer varierer fra stat til stat, men kan afhænge af vægt eller alder af dit køretøj. I Idaho, for eksempel, er registreringsafgift for en autocamper dyrere end en nyere RV. Ekstra udgifter omfatter køretøj plader, en ny titel og skatter, hvis det er relevant.

• Bekræfte datoen for køretøjets registrering. Nogle stater som Californien, kræver erhvervskøretøj registrering som en RV inden 10 dage efter modtagelsen.

• Komplet program for titel eller registrering ved at gå til den lokale DMV hjemmeside og printe det ud.

• Ringe til din lokale DMV og lave en aftale for at registrere RV. Tag med en udfyldt ansøgning om titlen eller registrering, bevis for ejerskab, slutseddel, transfersum og registreringsafgift og forsikringsbevis. Hvis du har købt din RV fra en forhandler eller sælger, de bør give dig med titel og slutseddel og kan håndtere titel overførsel og registrering for dig.

• Sætte på din nye plader og placere registrering decals på din nummerplade.

Tips & advarsler

  • I Californien, gas-drevne motor-homes og campingvogne mellem seks og 30 år gamle skal modtage smog certificering.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com