Hvad er Verizon ESN?

October 11

Hvad er Verizon ESN?

En Verizon elektronisk serienummer, eller ESN, er et unikt nummer tildelt til mobiltelefoner, der hjælper med at identificere gyldigheden af enheden. Verizon kontrollerer ESN, hver gang et opkald er placeret eller en telefon er aktiveret. Ifølge telekommunikation Industry Association begyndte telefoner fremstillet i midten af 2000 ' erne skiftes fra brugen af ESNs til en nyere mobil udstyr id (MEID) standard.

Formål

En Verizon mobiltelefon ESN er en permanent nummer tildelt til enheden af fabrikanten. Verizon bekræfter lovligheden af hver mobiltelefon ved hjælp af sine netværk ved at kontrollere enhedens ESN hver gang et opkald er placeret. Dette gøres ved at kontrollere den cellphone ESN en database over serienumre, der er godkendt til brug på Verizons netværk. ESN fungerer også som en sikkerhedsforanstaltning for at forhindre uautoriseret telefoner aktiveres. Hvis en mobiltelefon var meldt stjålet eller bruges på en anden konto, kan Verizon bestemme, at enheden ikke er berettiget til aktivering ved at kontrollere dens ESN.

Beliggenhed

Placeringen af ESN varierer fra én model af mobiltelefonen til et andet, men almindeligt, den er trykt på bagsiden af telefonen, undertiden under eller under dens batteri. ESN er også brændte i den cellphone mikrochip på fabrikken. ESN er en 11-cifrede nummer, men det kan også være repræsenteret i en hexadecimal (HEX) form består af en sekvens af otte tal og bogstaver.

MEID

Mobiltelefoner begyndte skiftes fra ESNs til Mobile udstyr id'er eller MEIDs, fordi producenter havde løbet tør for tilgængelige antal kombinationer. En MEID er typisk findes i den samme placering som en ESN og det bruges på samme måde af Verizon. En MEID består af en 14-cifret kombination af bogstaver og tal. Det første tegn i en MEID er altid et brev fra "A" gennem "F."

Anden identifikation

En cellphone mobil identifikationsnummer (MIN) er også meddeles Verizon sammen med sin ESN. MIN adskiller sig fra ESN fordi den kan ændres af Verizon, efter behov, og ikke er nøje knyttet til en cellphone men også personen og som det har fået tildelt-konto. MIN hjælper med at identificere hver enhed, der anvendes på netværket på et givent tidspunkt, og det bruges sammen med en ESN til at forhindre uautoriseret aktivitet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com