Sådan måler bageste chok

December 5

Sådan måler bageste chok

Udskiftning din bageste støddæmpere er normalt en enkel øvelse. Ideelt, du blot gå til din lokale dele butik, og sælger ser op reservedel. Du behøver kun at beslutte, om du ønsker standard eller deluxe tilbyder. Desværre, det er ikke altid tilfældet. Mange mennesker tilpasse deres køretøjer, ved at sænke eller hæve dem. I begge tilfælde kan der være problemer med længden af chokket. Det er nyttigt at vide, hvordan man kan måle dit stød.

Instruktioner

• Park køretøjet på en flad, banede overflade. Sætte parkeringsbremsen.

• Bruge en skruenøgle sæt til at fjerne en af de bageste chok. Alle målinger foretages på denne side af køretøjet.

• Brug et målebånd til at måle afstanden fra toppen, midten af den øverste shock mount til midten af bunden shock mount. Skriv nummeret ned. Dette er din statiske måling. Som eksempel vil vi bruge 16 inches.

• Måle afstanden fra gummi suspension bump stop til det sted, hvor det ville gøre kontakt med køretøjet, hvis suspensionen var fuldt komprimeret. Skriv det ned, og tilføje 1/2 tommer. Trække dette fra din statiske måling. Som eksempel vil vi bruge i alt seks inches. Du har "16-6 = 10." Din komprimerede måling er 10 inches.

• Hæve køretøjet på den side, hvor du har fjernet chokket, indtil de bageste dæk begynder at forlade Jorden. Justere stikket, så dæk er stadig på jorden, og støtte det med en jack holder. Måle afstanden mellem chok mounts, som du gjorde i trin 3. Som eksempel vil vi bruge 22 inches. Dette er din udvidede længde. Du skal bruge et stød med en komprimeret længde af 10 inches og en udvidet længden af 22 inches.

Tips & advarsler

  • Støddæmper kataloger har diagrammer i ryggen listen komprimeret og udvidet længder af forskellige påvirkninger. Du kan muligvis ikke finde et chok, der opfylder dine mål. I dette tilfælde, du skal koncentrere dig om komprimeret måling, fordi der er større mulighed for at få din suspension bottoming ud, ved at ramme en hårdt bump end fuldt ud at udvide den, ved at sætte køretøjet i luften.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com