Sådan nulstilles adgangskoden på Sprint telefoner

April 9

Sådan nulstilles adgangskoden på Sprint telefoner

Sprint er en af de største mobiltelefon luftfartsselskaber i verden. Virksomheden har tjent mere end 48 millioner kunder med mange flere gør deres switch til Sprint hver dag. Til tider kan en Sprint bruger glemmer adgangskoden for at låse visse funktioner. Derfor vil forstå Sådan nulstilles adgangskoden på telefonen Sprint komme i handy når du er Genbrug din telefon, eller hvis du glemmer adgangskoden til en afgørende funktion som voicemail.

Instruktioner

• Kontakt Sprint at få din adgangskode nulstilles hvis du ved et uheld har låst dig selv ud af din mobiltelefon. Antallet at kontakte Sprint er 888-211-4727. Du kan også ringe * 2 fra din mobiltelefon kan overføres direkte til Sprints kundeservice-afdeling.

• For at ændre din voicemail adgangskode, har du mulighed for at ringe til Sprint eller ændre det online. Hvis du har registreret for en konto med Sprint på www.sprint.com/mynextel, skal du blot logge din konto. Find fanen "abonnenter" på startsiden. Klik på fanen, og rul ned til afsnittet "nulstille adgangskode." Du vil have mulighed for at nulstille adgangskoden voicemail derfra.

• Sprint udstede en midlertidig adgangskode. Adgangskoden består af de sidste syv cifre i din mobiltelefon. Ring til din voicemail og følg vejledningen for at ændre din adgangskode. Indsæt de syv cifre og derefter følge anvisningerne for at indtaste din nye adgangskode. Følg prompterne, indtil du hører bekræftelsesmeddelelsen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com