Hvordan du installerer en ekstern harddisk 1

July 25

En ekstern skrap disk drive (HDD) giver dig mulighed for at udvide din lagerplads til sikkerhedskopiering og andre formål. Denne type drev er tilsluttet en ekstern port på computer såsom en USB eller FireWire-port, men det virker ligesom din interne harddisk.

Instruktioner

1 Tilslut den USB/FireWire-kabel, der fulgte med din eksterne harddisk til dens passende port i computeren. Computeren skal registrere det som en "flytbar enhed" når der er oprettet forbindelse. Klik på knappen Windows-logo i nederste venstre hjørne af skærmen, og derefter "Computer". Du bør se din eksterne harddisk er opført som et drev med et tilsvarende brev som "E:" eller "F:", som betegner det som et flytbart lagerdrev.

2 Installere softwaredriver af den eksterne harddisk, hvis enheden kom med en installationsdisk. Placer den i din CD/DVD-ROM og følg de instruktioner, der blinker på skærmen for at fuldføre den eksterne harddisk installation oparbejde. Nogle eksterne harddiske, men er "plug and play," hvilket betyder, at computeren automatisk registrerer dem uden at kræve installation af et softwaredriver.

3 Formatere drevet. Hvis dette er din første gang bruge kørsel, skal du formatere drevet først, før du kan begynde at bruge den. Klik på knappen Windows-logoet, "Control Panel", "System og sikkerhed" og derefter "Opret og format diskpartitioner" under afsnittet "Administrative værktøjer". Højreklik på det brev, som er udpeget til din eksterne harddisk og derefter vælge "Format." Vælg "file system" og derefter indstille "allokeringsenhedsstørrelse" til "Standard." Klik på afkrydsningsfeltet for "Udfør en ekspresformatering" og klik på knappen "OK".


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com