Sådan oprettes forbindelse til internettet ved lokal adgang kun

June 1

Sådan oprettes forbindelse til internettet ved lokal adgang kun

Overveje en lokal adgang kun status som en himmelråbende rødt flag. Det betyder at dit system er korrekt sat op, men en del af systemet mislykkedes. Computeren vil give adgang til cachelagrede versioner af hjemmesider du har besøgt for nylig, da status er lokal adgang kun. Status vil ikke oplyse detaljerne om fiaskoen, som din router har brug for nulstilling eller din Internet service provider har en udfald. For at få adgang til internettet uden nogen hindringer, fix det udstyr, der er forbundet med denne type af status.

Instruktioner

1 Slå alle computere forbundet til router eller modem. Stå foran dit modem og router. Look for visuelle angivelser af kilden til problemet. For eksempel, kan modemet have en usædvanlig blinkende lys.

2 Afmonterer modem. Hvis du har en router, frakoble routeren. Vent cirka 60 sekunder. Mens du venter, tjekke forbindelser på bagsiden af modem for tæthed. Tryk på modem stikket fast i stikkontakten. Vente på forbindelse til. Dette kan tage op til 10 minutter. Du vil se en visuel ændring i lysene på modemet, når forbindelsen er fuldt operationelle. Hvis forbindelsen ikke sikker, ringe til din internetudbyder (ISP) hen til indskrive nemlig en udfald i dit område.

3 Tilslut routeren, hvis du har en. Vente på forbindelse til. Indkvartering med modem, lys på forsiden af router Skift når forbindelsen sikrer. Hvis det ikke sker, skal du forbinde computeren til modemmet med et Ethernet-kabel. Afmonterer modem, vente 60 sekunder, og Tilslut modemet tilbage i stikkontakten. Vente på forbindelsen til sikre igen.

4 Tænd for computeren. Afvente computer hen til ladning fuldt ud. Hvis forbindelsen fortsat lokale kun, forsøge at få adgang til internettet med en anden computer. Vellykket adgang til internettet ved den anden computer angiver, at problemet ligger hos første computer.

5 Klik på "Start," "Alle programmer", "Tilbehør" og "Command Prompt." I XP og ældre Windows OS'er, Vælg "Kør", skriv "Cmd" og vælg "Ok." Skriv "ipconfig/release." Når processen er fuldført, skal du skrive i "ipconfig/renew." Klik på "X" for at forlade vinduet når du er færdig. Denne proces vil forny og frigive din IP-adresse.

6 Tilslut computeren til modemmet direkte med en Ethernet-ledning, og Gentag trin 1 til 3.

7 Afbryd din trådløse adapter, hvis du har en. Genstart computeren, og Tilslut den trådløse adapter.

8 Opdatere driverne Internet ved at klikke på "Start," "Computer" og "Egenskaber for System." Vælg "Device Manager." Find afsnittet hedder "Netværkskort", og klik på plustegnet ud for den. Se for rødt "X" eller gule udråbstegn. Højreklik på netværkskortet, og vælge "Opdater driversoftware."

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du kontrollere, at forbindelsen er dit.
  • Mens i lokal forbindelse kun status, kan du besøge websteder i din cache. Klik på adresselinjen, og tryk på pil ned-tasten. Vælg en website fra listen.
  • Hvis du har en Vista operativsystem, kan computeren give en falsk Forbindelsesstatus. Angiv en sjældent brugt hjemmesiden i browseren, og forsøger at surfe på nettet.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com