Sådan konverteres en PDF-fil i et Word-dokument uden at downloade

January 12

Sådan konverteres en PDF-fil i et Word-dokument uden at downloade

Konvertere en PDF-fil i et Word-dokument er nyttige, når du ønsker at redigere indholdet af en PDF-fil. Denne proces kan udføres ved hjælp af en online konvertering hjemmeside som PDFtoword.com, PDFonline.com eller FreePDFconvert.com. Hvert af disse websteder giver dig mulighed at konvertere en PDF-fil i et Word-dokument uden at skulle downloade konvertering software på din computer.

Instruktioner

Ved hjælp af PDFtoWord.com

1 Navigere hen til PDFtoWord.com og klik på "Gennemse"-knappen i trin 1. Derefter gennemgå dine computerfiler at vælge den PDF-filen, du vil konvertere til et Word-dokument.

2 Vælg "DOC"-formatet i trin 2.

3 Indtast din E-mail adresse i formularen i trin 3, og klik derefter på "Konverter" knappen. Efter gør det, vil din PDF omdannet til et Word-dokument og sendt til den indtastede adresse. Du har nu med succes konverteret en PDF-fil i et Word-dokument uden at downloade (Se referencer 1).

Ved hjælp af PDFonline.com

4 Navigere hen til PDFonline.com og klik på boksen "PDF til ordet" under overskriften "Gratis PDF-tjenester". Klik derefter på knappen "Konverter PDF til Word".

5 Klik på knappen "Gennemse". Derefter gennemgå dine computerfiler at vælge den PDF-filen, du vil konvertere til et Word-dokument.

6 Klik på knappen "Upload og Convert". Efter gør det, vises der et "Højreklik her til Download the Word fil" link så du kan gemme den konverterede Word dokument til din computer. Du har nu med succes konverteret en PDF-fil i et Word-dokument uden at downloade (Se referencer 2).

Ved hjælp af FreePDFconvert.com

7 Navigere hen til FreePDFconvert.com og klik på knappen "PDF til Word Excel".

8 Klik på "Gennemse" knappen under overskriften PDF-fil. Derefter gennemgå dine computerfiler at vælge den PDF-filen, du vil konvertere til et Word-dokument.

9 Klik på boblen ved siden af "Word (doc)" i afsnittet "Outputformat".

10 Indtast din E-mail adresse i formen "E-mail adresse" og klik derefter på boksen "Vedhæfte filer til E-mail".

11 Klik på knappen "Konvertere din fil". Efter gør det, vil din PDF omdannet til et Word-dokument og sendt til den indtastede adresse. Du har nu med succes konverteret en PDF-fil i et Word-dokument uden at downloade (Se referencer 3).


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com