Sådan Transport dagligvarer i ryggen af en lastbil

May 31

Transport af dagligvarer sikkert i ryggen af en lastbil kræver nogle organisation som ikke placere lys genstande som toiletpapir og tandpasta ved siden af bagklappen af lastbil seng eller i nærheden af siderne. Placeringen af dagligvarer poster er nøglen til at få dem hjem sikkert. Det er farligt og tidskrævende at kigge i deres bakspejl kun at se at nogle dine indkøbsposer har været blæst ind på motorvejen. Simpel vægt valg vil sikre en sikker ankomst af alle dine dagligvarer på din destination.

Instruktioner

• Sortere ud alle dine lys indkøbsposer og placere dem alle i midten af lastbil sengen lige bag førerhuset. Denne strategi vil holde de lettere tasker, hvor de er placeret, som vinden vil gå lige over toppen af førerhuset (og din lys poser) og ramte i slutningen af sengen. At holde de lys poser i centrum også garanterer de ikke få blæst ud af lastbil seng af en cross-vind eller falde ud af lastbilen, som du foretager et sving.

• Arrangere de tunge tasker rundt omkring de lysere tasker (konserves, mel og sukker sække og frosne fødevarer) kan arrangeres foran og på siderne af poser indeholdende de lettere varer. Sørg for, at alle tasker er bundet i en bue, hvis de er plastik for at forhindre luft at få varer, da trykket kan forårsage elementer til at blive blæst ud af posen. Også hvis bundet, vil elementer forblive i indkøbsposer og ikke rulle rundt lastbil seng.

• Prøv at holde din lastbil seng kun to tredjedele fuld, holde bagklappen slutningen klar, bare i tilfælde det undlader at holde lukket omkring en tur. Aldrig stack din dagligvarer højere end siderne af din lastbil, som du nu muligheden for at miste varerne, når du foretager et sving eller skarp kurve. Bor i et regnfuldt klima kræver ekstra foranstaltninger til at holde dine dagligvarer tørt i transit; en vinyl lastbil-seng dækning er fantastisk til at holde fugt fra dine dagligvarer.

Tips & advarsler

  • Prøv at holde papir varer gemt bag bænk af din førerhuset; der er intet værre end klæg bleer eller toilet papir, før du har selv fået dagligvarer hjem.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com