Hvordan til at spore flytning af en celle foretage en opringning

November 4

Hvordan til at spore flytning af en celle foretage en opringning

Mobiltelefoner tjener flere formål. De er blevet standard mobile enheder for at e-maile, SMS-beskeder og telefonopkald. De tjener også som kameraer, videokameraer og arrangører. Og hvis du har den rigtige software, kan du også bruge det som GPS-enhed. Dette vil tillade dig at holde styr på flytning af din mobiltelefon--uanset hvor det går.

Instruktioner

• Få en web-aktiveret mobiltelefon, også kendt som smart telefoner. Hvis du ikke allerede har en, kan du købe en via din mobiltelefon udbyder. De forskellige priser afhængigt af hvor mange funktioner, du ønsker, og mærke og operativsystem for de smart telefon.

• Find en GPS tracking software. Tre, som du kan vælge fra er Google Maps for Mobile, Instamapper og Mologogo. Disse er gratis programmer fra September 2010.

• Register for webstedet. Give en Brugernavn, mobilnummer, emailadresse, password, og i nogle tilfælde, ambulant service levere. Kontroller dine SMS-beskeder til adresse og instruktioner for at hente din GPS software.

• Hent og installer softwaren ved åbning af telefonens web-aktiveret browser og gå til URL-adressen i tekstmeddelelsen. Følg installationsvejledningen. Genstart telefonen.

• Gå til "Hovedmenu" på telefonen. Gå til "Programmer" og åbne programmet GPS.

• Gå til den hjemmeside, hvor du er registreret og logge ind. Den blinkende rød prik, som du vil se er din mobiltelefon. Følg med som det bevæger sig langs kortet. Du kan bruge den "+" og "-" knapper til at få et nærbillede af sin beliggenhed og at zoome. GPS placeringen vil normalt være nøjagtigt inden for 10-15 fødder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com