Sådan: GPS for en celle nummer gratis

June 23

Sådan: GPS for en celle nummer gratis

GPS står for global positioning system. Denne teknologi kan du bruge kredser satellitter til at navigere eller til at spore en persons stilling. Hvis du er interesseret i at bygge din egen GPS-enhed kan du bruge en mobiltelefon med en gratis softwareprogram. Dette tillader dig at lave din egen sporing eller navigationsanlægget for næsten ingenting. Du vil aldrig gå tabt eller du kan holde styr på hvor dine venner og familiemedlemmer er.

Instruktioner

• Få en Web-aktiveret mobiltelefon. Du kan enten vælge at få en forudbetalt mobiltelefon eller en standard en. Sørg for at det har adgang til internettet.

• Vælg en GPS-service. Et par, som du kan bruge omfatter AmazeGPS, Mologogo og Instamapper. Nogen af disse programmer forvandler din mobiltelefon til en GPS tracking-enhed. I 2010 er de gratis at downloade og bruge.

• Registrer for den tjeneste, du ønsker at bruge. Give en bruger-ID og adgangskode, sammen med en e-mail adresse og mobil telefon nummer.

• Bekræfte din tilmelding ved hjælp af linket, der vil blive sendt til dig via SMS-besked. Dette fører dig til downloadsiden i din telefons webbrowser. Hent programfilen til din telefon og klik på den. Dette vil starte installation oparbejde. Vente på at afslutte og genstarte telefonen.

• Tænd GPS-program ved at gå til din telefons "hovedmenu" og vælge programmet. Når du har gjort dette begynder telefonen at sende sin placering til internettet.

• Log ind på den hjemmeside, hvor du har hentet programmet ved hjælp af enten en computer eller web-aktiveret enhed. Et kort vises på skærmen med dit bruger-ID. Du er også forsynet med længde- og breddegraderne for dens placering samt hastighed og dens bevægelsesretning.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com