Hvordan til at gruppere teksten på en Palm Centro

March 25

Hvordan til at gruppere teksten på en Palm Centro

Palm Centro er en af de mange modeller af Palm telefoner, der tillader dig at foretage opkald, surfe på internettet og sende SMS-beskeder, billeder og videoer med et tryk på en knap. Kommunikation via SMS er en måde at holde kontakten med mennesker eller sende vigtige oplysninger hurtigt. Du kan tekst budskab til mere end én person. Det er muligt ved hjælp af Palm Centro, for at sende en gruppe tekst, som vil tillade dig at sende den samme besked til flere forskellige personer i din adressebog med bare én proces.

Instruktioner

• Sørg for din Palm Centro er tændt og at du er i et område, der modtager service fra din mobiltelefon udbyder.

• Tryk på knappen "Beskeder", der er formet som en kuvert og vælg "Ny besked." Dette vil bringe op typisk skærmen du ser nogen tid du begynder at oprette en ny meddelelse.

• Marker feltet "Til" på skærmbilledet tekst besked. Her vil du indsætte navne eller numre af modtagerne af din gruppe tekst.

• Indsæt navnene på enkeltpersoner, som du ønsker at få den gruppe tekst der er allerede i dine kontakter. Skriv det første bogstav i deres fornavn og efternavn på kontaktpersonen uden mellemrum mellem. Hvis de er i din liste, skal du vælge, om du vil den besked sendt via tekst eller til deres e-mail in-box. Når du har indsat den første kontakt, bruge tastaturet til at indsætte et komma uden mellemrum før eller efter, og Indsæt den næste kontaktperson. Fortsæt, indtil du har indsat alle dine kontaktpersoner.

• Indsætte numre og e-mail-adresser på dem, der ikke er i dine kontaktpersoner, som du ønsker at modtage gruppe-tekst. Dette gøres på samme måde kontakterne var, og på samme liste. Indsæt hvert nummer eller adresse efterfulgt af et komma.

• Når alle navne og numre er indtastet, tryk på "Nede" knappen for at begynde din tekst. Skriv tekstbeskeden, som du normalt ville, og når du er færdig, skal du vælge knappen "Send". Din Palm Centro vil sende en gruppe tekst til alle kontakter og indtastede tal.

Tips & advarsler

  • Du kan også sende en video eller billede besked til en gruppe ved hjælp af samme metode.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com