Hvordan til at finansiere en 2-årig brugt bil

February 24

Hvordan til at finansiere en 2-årig brugt bil

Det tager en hel del forskning og tænkte proces, når det kommer til at købe en to år gammel brugt bil. Du er nødt til at give særlig præference til de finansieringsmuligheder, som du kan udøve mens finansiering en brugt bil. Du kan også skal besøge en række Bilforhandlere, indtil du finder den rigtige bil, som du har råd før du ansøger om finansiering.

Instruktioner

• Medbringe en ven eller et familiemedlem med dig, når du går til butikken for finansiering for din brugte bil fordi du muligvis en medunderskriver. Nu skal du vide, præcis hvad du ønsker. Finde ud af på forhånd ved at kalde salgskontor om hvilke dokumenter du skal bringe med dig at kvalificere sig til finansiering. De fleste finansieringsselskaber kræver bevis for beskæftigelse, kredit rapport, bevis for bopæl og utility regninger. Nogle vil endda kræver en lille ned betaling.

• Kontroller, at du beslutter dig for et budget før søger finansiering for den brugte bil. Finde ud af, hvad det vil koste at lease bilen og sammenligne indstillingen Køb med der. Som du forskning specifikke bilmodeller, tekniske specifikationer og priser, Husk din livsstil og vælge modeller, der passer til din livsstil.

• Ser for finansieringsselskaber, der er klar til at finansiere gamle og brugte biler. Finde ud af om deres renter, lån uopsigelighed og månedlige betalingsmuligheder. Går ikke af marketing gimmicks; brug i stedet fakta som en måde at evaluere virksomheder.

• Når du evaluerer de finansieringsoption, være opmærksom på tre ting: beløbet du vil finansiere, det samlede beløb du vil betale (lånebeløbet, service charge, interesse og udbetalingen), og den faktiske pris for køretøjet.

• Kig på hjemmesider, der har klassificeret sektioner hvor brugte biler sælges af bilejere og Bilforhandlere. Kig på de samme klassificerede websteder for auto finansiering virksomheder, der tilbyder lav rente. Du vil finde konkurrencedygtig finansiering fra mange auto forhandlere, der forsøger at få nye forretning. Forhandle en pris, som du har råd vil blive afgørende.

• Læs den finansielle kontrakt før du foretager den endelige køb. Der er mange ting i fine print, at du behøver at vide før finansiering en bil. Spørg sælgeren, hvis der er nogen form for garanti på køretøjet, og hvor længe det varer.

Tips & advarsler

  • Det er bedre at finansiere for en brugt bil fra en bilforhandler eller specialiserede, ansete website for brugte biler. Bilforhandlere vil undertiden tilbyde dig en vedligeholdelse garanti. Men sørg for du kontrollere dealerens myndighed eller troværdigheden af det websted, der er specialiseret i brugte biler.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com