Hvordan du installerer det korrekte Codec til WMV

July 22

Et codec er en algoritme for kodning og dekodning et stream medier såsom video. En forkortelse for Windows Media Video, Microsofts proprietære digital video format er WMV. For at installere den korrekte codec til en WMV fil, udstyre din computer med Windows Media Player. Microsoft udviklede WMV format at arbejde indbygget med Windows Media Player og programmet leverer dig med alle afspilning komponenter til medierne. Selvom Windows Media Player ikke har en Mac-version, kan du installere Flip4Mac komponent for at aktivere understøttelse på Mac WMV filer i QuickTime.

Instruktioner

1 Hent og Installer den nyeste version af Windows Media Player. Hvis du bruger Mac OSX, hente og installere komponenten Flip4Mac.

2 Start Windows MediaPlayer. Hvis du bruger Mac OS X, skal du køre QuickTime. Gå til fanen "Filer" og vælg kommandoen Åbn. Søgning efter WMV-fil i fil udvalg rude. Vælg videoen, og klik på "Åbn"-knappen for at indlæse det i programmet.

3 Stream WMV-fil ved hjælp af kommandoerne på betjeningspanelet. Afspilningsknapperne omfatter Afspil/pause, spring frem, Spring tilbage, spol frem, spol tilbage og stop.

4 Klik på "File" og vælg "Afslut" for at lukke media player, når WMV-fil er færdig streaming.

Tips & advarsler

  • Selvom Windows Media Player er oprindelig softwarepakken Windows, skal PC-brugere hente den nyeste version af programmet fra Microsoft for at sikre optimal ydeevne.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com