Hvordan at tilslutte op Surround Sound til din Vizio

May 29

Hvordan at tilslutte op Surround Sound til din Vizio

Næsten alle dagens film og TV-programmer er lavet i surroundsound og beregnet til at blive hørt på den måde, ifølge Consumer Electronics Association. For at opleve surround-lyd på din Vizio TV, skal du oprette en hjemmebiograf system. Der findes flere systemer til at vælge imellem, herunder indstillingen hjem-teater-i-en-boks (HTiB), som er mindre skræmmende at installere end nogle andre. En HTiB system er designet med en mindre kompliceret opsætning og indeholder næsten alt, hvad du har brug for at tilslutte op surround sound til din Vizio, herunder en AV-modtager, DVD-afspiller, flere højttalere og en subwoofer. Efter et par grundlæggende vejledning vil hurtigt belønne dig med en surround sound-lyd oplevelse.

Instruktioner

• Sikre, at strømmen er slukket på TV'et Vizio og alle de komponenter, der leveres sammen med din HTiB. Placer de medfølgende modtager tæt på TV'et og en stikkontakt.

• Find de video indgangsstikkene på bagsiden af tv'et Vizio og slut den medfølgende videokabel til Videoindgangsstikket og forbinde den modsatte ende af kablet til stikket "Video Out" på din modtager.

• Tilslut den ene ende af det analoge lydkabel til venstre og højre "TV i" audio porte på din modtager, og anden enden til analog "Audio Out" porte på bagsiden af tv'et. Sæt en ende af optisk audio-kablet ind i den digitale audio outputport på bagsiden af TV'et og anden enden i "optiske" port på bagsiden af din receiver til at opnå den bedste lydkvalitet, hvis disse forbindelse porte er tilgængelige på dine enheder.

• Indsæt de nøgne ender af hver højttalerledning i terminalerne på bagsiden af hver højttaler og sæt de modsatte ender i de tilsvarende højttalerterminaler på bagsiden af din receiver.

• Anbring centerhøjttaleren over eller under tv-apparatet, på øret. Placer din forreste venstre og højre højttalere 6 til 9 fod fra hinanden og lige så distanceret fra TV, på forsiden af værelse. Vinkel hver højttaler mod deres primære lytteposition.

• Stil subwoofer-højttaleren på gulvet foran værelset. Tilslut den ene ende af subwoofer kabel til stikkene på sin bagside og sæt den modsatte ende i subwoofer-stik på bagsiden af modtageren.

• Tilslut den ene ende af det medfølgende RCA-stereokabel til "In"-stik på bagsiden af trådløs højttaler senderen og den modsatte ende "Trådløse Out"-stik på bagsiden af modtageren. Slut strømadapteren til stikkontakten "DC In" på bagsiden af den trådløse højttaler og sluttes til en stikkontakt. Placer den trådløse højttaler direkte bag den primære lytteposition, ikke er højere end øret.

• Slå alle enheder og konsultere HTiB producentens instruktioner til at konfigurere og opleve din nye surround sound-system.

Tips & advarsler

  • Tilsluttes komponent-video indgange, hvis dit TV har dem, for den bedste billedkvalitet. Købe de relevante video kabler fra en elektronikbutik.
  • Bruge de talere, der fulgte med din HTiB system kun; de er designet til at udføre bedst når det bruges med den medfølgende modtager.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com