Hvordan man opbygger en lille blok Chevy for Gas kilometertal

June 15

Hvordan man opbygger en lille blok Chevy for Gas kilometertal

Der er mange måder at bygge en brændstofeffektive motor, nogle kræver mere kompromis end andre. Små-forskydning motorer typisk få bedre brændstoføkonomi end større virksomheder, men gør det på bekostning af hestekræfter og drejningsmoment. Høj-kompression og avancerede fortænding forbedre brændstof kilometertal, men vil kræve, at du bruger høj-oktan brændstof på alle tidspunkter. Men ved at tage et par stikord fra Fords nye EcoBoost motorer, du også kan bygge en dobbelt formål small-block V-8 med masser af magt, brændstoføkonomi, når du har brug for det og evnen til at køre på lav-oktan brændstof, når høj-oktan er ikke tilgængelig.

Instruktioner

• Start med enten en 1975 til 1976 262 ci eller senere 305 ci lille blok. Den eneste forskel mellem disse to motorer er krumtapakslen, som bruger en 3,00-tommer slagtilfælde i stedet for den 305 4.408-tommer slagtilfælde. Du kunne prøve at finde en original 3,00-tommer krumtapakslen eller har en brugerdefineret enhed gjort, men på det tidspunkt du kan også bare bruge en oprindelige 262, hvis du kan finde en.

• Køb et sæt af smedet aluminium, turbo-specifikke stempler. Disse ville være designet til at levere en 9.5:1 kompressionsforhold når det bruges med en 64 cc forbrændingskammeret. Ingen gør stempler som disse, så du bliver nødt til at ringe op til din foretrukne stempel producent at få et sæt skræddersyet. Coat toppe af stempler med keramik-metallic podercoating boost magt og effektivitet.

• Få et sæt af sen-model Vortec topstykker. Coat forbrændingskammeret tagene, indersiden af udstødningsgas porte og indersiden af indtagelse havne med keramisk isolator. Vortec hoveder var designet til større-boringen 350, så forventer en lille dråbe i port flow. Men i hovedet overlegen design stadig vil øge effekt, øge effektiviteten og vil bidrage til at reducere detonation.

• Installere et Vortec-specifikke indsugningsmanifolden. Brug denne hvis du bruger multi-port brændstofindsprøjtning (anbefales) eller brug en karburator til Vortec hoved manifold, hvis du bruger throttle kroppen injektion. GM ydeevne og Holley gør et par sådanne mangfoldigheder og Edelbrock bærer en bred vifte af Vortec-karburator mangfoldigheder.

• Installere dit Brændstofindsprøjtningssystem af valg. Multi-point indsprøjtning systemer er mere effektive og fungerer godt med turboladere, men generelt koster mere at ingeniør og installere. En original eller eftermarkedet throttle kroppen injektion enhed vil bolt på karburatoren flange, men kan koste dig en smule i forhold til brændstof økonomi og oktan tolerance. Enten måde, du skal bruge en turbo-specifikke eftermarkedet brændstof forvaltning computer, en elektronisk boost management unit og en høj energi Tænding distributør.

• Installere motoren ind i din bil, og installere en bag-mount twin-turbo setup i stedet for din stock lydpotte. Du kan købe en komplet set-up fra squires eller ingeniør din egen ved hjælp af et par brugte Mitsubishi VG30DETT eller Chrysler 2.2L turbo inlet diametre ikke større end 40 mm, helst 35 mm.

• Tage din bil til en butik oplevet i tuning brændstof-indsprøjtning/turboladede motorer og edb-programmering. Bruge en remote turbo kontrol til at ringe op kun så meget styrke som du har brug for en given situation. Installere en oxygen sensor interceptor/controller (almindeligvis kaldet en EFIE) for at ændre din brændstof/luft forholdet i farten at kompensere for lavere-oktan brændstoffer, højere-boost niveauer og ønskede brændstofeffektivitet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com