Hvad skal jeg kigge efter i en ny Stereo til mit hjem?

September 28

Hvad skal jeg kigge efter i en ny Stereo til mit hjem?

At vælge en ny stereoanlæg kan blive vanskeligt, med så mange forskellige specifikationer, funktioner og stilarter til at overveje. Til en vis grad de egenskaber, du skal kigge efter afhænger hvordan du foretrækker at lytte til musik: cd'er, MP3s, radio, etc. For mange mennesker, omfatter fem af de mest vigtige ting at kigge efter gode højttalere (eller højttalertilslutningerne), en lyd input jack, veldesignet kontrol, flere tone justeringer og dokumentation af høj kvalitet fremstillingsvirksomhed.

Højttalere

Hvis en ny stereo system funktioner indbygget højttalere, de vil producere en bedre stereo effekt de større de er, og den længere fra hinanden fabrikanten installeret dem. For stereoanlæg uden indbyggede højttalere er det vigtigt at se på typen af højttaler stik. Almindeligt 3,5-mm eller RCA-stik vil nemt oprette forbindelse til en lang række talere, især med brug af adaptere. Nogle nye stereo systemer har stadig nøgne ledninger, som vise sig vanskeligere at forbinde og undertiden bryde efter gentagen brug.

Videoindgangen

En anden indslag hen til kigge efter er lyd indgangsstik. Mange nye hjem stereoplade systemer tilbyder en jack (normalt 3,5 mm størrelse) at vedhæfte enheder som MP3-afspillere, TV-apparater og kassette spillere. Når den er tilsluttet, stereo forstærker den anden enheds audio og leverer det gennem højttalerne. Du kan også bruge hjælpeansatte lyd input tilsluttes en bærbar CD-afspiller, stereo's indbyggede afspiller mislykkes.

Kontrol

Nogle nye stereo systemer bruger alle digitale kontrol, mens andre bevarer nogle analoge indstillinger. Det er normalt bedst at kigge efter en enhed med mindst nogle analog kontrol; analog knapper og skydere tilbyde mere præcise justeringer. Stereo og radio ejere ofte klager over digitale lydstyrkeindstillingerne, der springer fra en "for stille" niveau til "for højt" i et hak. Hvis du jævnligt lytter til mange forskellige radiostationer, kigge efter en stereo med mange stationer.

Tone

Næsten enhver ny stereoanlægget vil have nogle form for tone justering. En enkelt tone control giver den mindste præcision, særskilt bas/diskant kontrol giver mulighed for bedre regulering og en grafisk equalizer tilbyder den største fleksibilitet. Den grafiske equalizer ændrer diskant, bas og andre audio egenskaber af fysisk justering højttaler, ifølge GraphicEqualizer.org. Nogle equalizere er bygget til en stereo receiver, mens andre fungerer som separate enheder.

Kvalitet

Uanset hvilke funktioner du ønsker i et stereoanlæg, er det vigtigt at kigge efter en vellavet enhed, der vil vare i mange år uden svigt af store komponenter. Nogle nye stereoanlæg mislykkes i måneder, så det er vigtigt at læse i det mindste et par anmeldelser og modstå fristelsen til at gå ind i en butik og foretage indkøb uden første foretage tilstrækkelig research.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com