Hvordan du udskifter transmissionsledninger i en Chevy Cavalier

July 29

Luftledninger på din Chevy Cavalier bære transmissionsolie fra køling kernen i radiator til transmission. Som væsken, der varmes op i transmission, hvis bliver tynd og mindre effektiv; køling det bliver nødvendigt. Men hvis en af dine Cavaliers gastransmissionsledninger er utætte eller beskadigede, skal du erstatte den. Ellers transmission væske vil sive eller stik og den væske niveau vil falde, beskadige transmission. Udskiftning afkøling linjer er tilgængelige, før bøjet til at passe dine Cavalier, fra nogen Chevrolet forhandler.

Instruktioner

• Rejse forsiden af din Cavalier væk fra jorden, ved hjælp af en jack, og placere et par af jack står under rammen til at støtte Cavalier. Holdning en olie dræne pan under varmeapparatet hvor transmissionsledninger mødes radiatoren.

• Løsne montering for enden af en transmissionslinje på radiatoren med en skruenøgle, og derefter trække linjen ned og lad enhver transmission væske drop i gryden, afløb. Flytte til anden enden af linjen, hvor det opfylder transmission og sted en anden afløb pan under linjerne.

• Løsn montering på transmissions-ende af linjen du arbejder på, ved hjælp af en skruenøgle, derefter trække linjen fra under bilen. Skub en ny linje i sted, vedhæfter den til transmission først. Stramme montering med en skruenøgle.

• Hæve linjen i hullet på køleren og tråd montering på plads. Stramme montering med en skruenøgle, indtil det er stramt. Gentag processen for den anden linje. Fjerne afløb pander fra under bilen.

• Hæve bil fra jack stande med din jack, fjerne jack stande og sænke bilen til jorden. Fjern stikket fra under bilen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com