SIM-kort kompatibilitet for en iPhone & BlackBerry Curve

September 2

Både iPhones og BlackBerry kurver sælges af luftfartsselskaber, der bruger Global systemer til mobilkommunikation eller "GSM" teknologi, som kræver brug af Subscriber Identity Module eller "SIM" kort. Fra et teknologisk synspunkt er det muligt at bruge den samme SIM-kort med en iPhone og en BlackBerry Curve, selv om visse omstændigheder kan forhindre dig i at gøre dette.

BlackBerry luftfartsselskab

AT & T er den eneste GSM luftfartsselskab, der understøtter iPhone på tidspunktet for offentliggørelsen. Flere flyselskaber støtte BlackBerry Curve, på den anden side, så det er vigtigt, at din BlackBerry Curve er en du har købt fra AT & T Hvis du ønsker at bruge det med iPhone SIM-kortet eller omvendt.

Serviceplan

En anden overvejelse at huske på, hvis du planlægger at bruge en iPhone SIM-kort med en BlackBerry Curve eller en BlackBerry Curve SIM-kort med en iPhone er serviceplan du i øjeblikket bruger. Selvom placere et SIM-kort fra en AT & T BlackBerry Curve i en iPhone resulterer i umiddelbar tjenestetilgængelighed, AT & TS servicebetingelser kræver, at du vælger en mobildataabonnement specielt beregnet til iPhone, når du bruger en iPhone på netværket, så kontakt AT & T hurtigst muligt at ændre din plan. Ligeledes, iPhone dataplaner ikke virker på BlackBerry Curve enheder.

IPhone Version

IPhone model du bruger kan forhindre dig fra at bruge sit SIM-kort med en BlackBerry Curve eller vice versa. Specifikt, bruger iPhone 4 og 4S mindre "mikro" SIM-kort, der ikke fylder det hele SIM-slot på BlackBerry Curve telefoner. Ligeledes ikke større SIM-kortene, BlackBerry Curve telefoner brug er i stand til at passe inden for SIM-bakker med iPhone 4 og 4S enheder.

CMDA iPhones og BlackBerry kurver

Både iPhone og BlackBerry Curve fås på luftfartsselskaber som Verizon og Sprint, der bruger kode Division Multiple Access eller "CDMA" teknologi, en konkurrerende teknologi til GSM, der ikke involverer brug af SIM-kort. Hvis du køber en enhed fra en CDMA-luftfartsselskab, er det ikke muligt at bruge det med et SIM-kort fra enhver anden enhed, uanset størrelsen af SIM-kortet, den serviceplan du vælger eller bærer af GSM-enhed.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com