Hvordan til at overføre Data fra en 625 DVR til en PC

June 18

Hvordan til at overføre Data fra en 625 DVR til en PC

Parabol Network DVRs tilbyder en række praktiske funktioner som multi tuner kapacitet, HD videooptagelse og en anselig harddisk til at gemme optagede programmer. En anden praktisk funktion tilbydes af mange parabol DVRs ligesom 625 er USB-understøttelse til tilslutning af en ekstern lagerenhed som en ekstern harddisk. Dette giver dig mulighed at dumpe optagede programmer til et eksternt drev til at frigøre plads på din 625 modtager. 625 bruger en meget simpel forbindelse og download processen, så du kan begynde at drage fordel af denne smarte funktion i løbet af få minutter.

Instruktioner

• Kontakt Dish Network og tilføje for EHD (ekstern harddisk) gebyr til din konto. Parabol vurderer en afgift for at frigøre USB-portene på deres modtagere, så indtil du betale dette gebyr, USB-porten ikke vil genkende noget tilsluttet det. Når for EHD afgift er blevet tilføjet til din konto, er du klar til at fortsætte.

• Vedhæfte USB-kablet fra harddisken til USB-porten på bagsiden af 625 modtageren, beliggende på højre side af de 625 bagpanelet.

• Formatere det eksterne drev, hvis bedt om at gøre dette. Hvis det er første gang dette drev har tilsluttet 625 modtageren, vil du blive bedt om at omformatere den. Forstå, at formatering af drevet sletter alle data, der aktuelt er gemt på det, så det er altid bedst at bruge en tom harddisk til dette formål. Når du er færdig, skal du se en popup vindue rådgive at drevet var med held formatteret.

• Følg den på skærmen bliver du bedt om at hente DVR data på den eksterne harddisk. Når du har kopieret alt ud 625 modtageren, du vil gemme på drevet, er du klar til at frakoble drevet.

• Slukke 625 modtageren helt ved hjælp af frontpanel strømknappen, og derefter afbryde forbindelsen til den eksterne harddisk.

• Tilslut den eksterne drev til en USB-port på computeren. Et popupvindue skal genkende USB-forbindelsen. Du kan nu overføre oplysninger fra den eksterne drev og gemme det på din PC.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com