Symptomer af automatgear problemer

April 25

Transmission problemer kan stave store spørgsmål til din bil eller lastbil. Et køretøj med en automatisk transmission har brug at transmissions arbejde ordentligt for at være drivable. Transmission problemer kan koste flere hundrede til flere tusinde dollars til at reparere og normalt betyder køretøjet bliver nødt til at tilbringe en betydelig mængde tid i butikken for reparationer. Der er flere forskellige symptomer du kan mærke din bil oplever hvis automatisk transmission er begyndt at have problemer eller har udviklet et problem.

Hårdt skiftende

Automatiske transmissioner er designet til at gå gennem gearene glat uden at sætte en betydelig mængde af belastningen på motoren. Hvis din motor vil en relativt høj RPM forud for at flytte og derefter køretøjet clunking eller spjætter i gear, så din transmission skiftende hårdt. Hårde shifting kan være et tegn på mild til svær transmission problemer. Det er ofte et tegn på, at din transmission kører lav på væske.

Ikke flytte

Hvis en transmission har alvorlige problemer, det kan blive hængende i en enkelt gear og nægter at flytte på alle. Dette betyder, at bilen kun vil bevæge sig i samme retning og vil ikke flytte op eller ned. Køretøjer, der bliver hængende i en enkelt gear er hovedsagelig undrivable, fordi de ikke kan fremskynde eller aftage korrekt eller rejse med trafik. I nogle tilfælde et køretøj vil blive hængende i gear og stoppe flytter alle sammen eller vil lukke ned og ikke starte op igen.

Transmission overophedning

Nyere modelbiler og lastbiler er designet med fejl lys i dashboard, der vil lade dig vide, hvis dit køretøj transmission er overophedet. Overophedning kan være forårsaget af for lidt smøremiddel, et funktionssvigt komponent eller overanstrengelse. Når en transmission overophedes, kan det brænde og kræver fuldstændig erstatning. Det er vigtigt ikke at køre eller forsøge at betjene et køretøj med en overophedning transmission, som overophedning er et tegn på en mere alvorlig fejl, som opstår, som skal afhjælpes.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com