Sådan installeres ekstra hukommelse på en ThinkPad R61i 7650-A25

July 2

ThinkPad R61i 7650-A25 er en bærbar computer fremstillet af IBM og Lenovo. Den bærbare computer kommer hos 1 gigabyte (GB) random access memory (RAM) installeret men kan rumme op til 4 GB. Når du køber opgraderingen, skal du sørge for at købe 200-pin Double Data Rate 2 (DDR2) PC2-6400 små skitsere dobbelt i linje hukommelsesmoduler (SODIMMs). PC2-6400 er den hurtigste DDR2-hukommelse, der er designet til at arbejde med R61i 7650-A25 computer; installation af den forkerte type vil forårsage kompatibilitetsproblemer.

Instruktioner

Forberedelse

1 Slukke den bærbare computer og fjerne alle ledninger og kabler er tilsluttet til computeren. Vend det op og ned og tryk på låse nær batteriet til gratis det. Trække batteriet lige ud og sæt den til side.

2 Skru de fire skruer linet op i lige linje kører længden af den bærbare computer. De er placeret i nærheden af hvor toppen af håndledsstøtten er på anden siden. Sat skruerne til side sikkert og drej laptop højre side.

3 Åbne den bærbare computer og tryk på de små knapper øverst i håndfladen hvile på begge sider af det. Trække toppen af håndledsstøtten tilbage mod dig, flipping det opad og udsætter en anden lås. Slip låsen for at afbryde fingeraftrykslæseren og afsætte håndledsstøtten.

4 Find RAM modulet omtrent hvor track pad og mus knapper ville være med en vedhæftet håndledsstøtte. Tryk på de to hængsler på begge sider af den hukommelsesmodul at frigive det.

5 Fjerne dit gamle hukommelsesmodul omhyggeligt og sæt den til side. Gemme det, så hvis din opgradering mislykkes, du vil være i stand til at re-installere modulet standard.

Installation

6 Indsæt din største kapacitet hukommelsesmodul i den samme hukommelse bay du fjernet standard modulet fra. Indsæt modul indskåret-ende først. Tryk på det i fast, men forsigtigt. Modulet vil pivotere og du vil høre det snap på plads. Give det en blid slæbebåd til at sikre, at det er fuldt låst i. Hvis du bruger to 2 GB moduler, rækkefølgen af installationen ikke noget, men hvis deres størrelser varierer, Husk at installere den større sig først.

7 Installere dit andet modul på samme måde. Hvis du kun har købt en opgradering modul, kan du overveje at installere modulet oprindelige standard 1 GB i slot 2.

8 Grib din håndledsstøtte og fastgør forbindelsesmodulet til fingeraftrykslæseren. Læg håndfladen hvile på plads og skub det i så fremspringende brikkerne passer ind i hullerne, du tidligere ulåste dem fra. Skub håndledsstøtten helt fra side nærmest dig og længst væk fra tastaturet.

9 Slutning låg, Vend den bærbare computer og re-indsætte de fire skruer, der holder håndledsstøtten på plads. Endelig, genindsætte batteriet og Vend den bærbare computer over, åbner det igen.

10 Tænd det for at sikre computeren genkender og læser den nye hukommelse.

Tips & advarsler

  • Udledning dig selv af bebyggede statisk elektricitet mellem hvert trin ved at røre noget metal. Statisk elektricitet kan nemt beskadige hardwarekomponenter i jeres ThinkPad, hvilket gør det vigtigt at aflade dig selv før du rører den bærbare PCs interne komponenter.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com