Hvordan at spille en Mini Disc

July 12

Hvordan at spille en Mini Disc

En mini-CD eller en mini DVD ser ud præcis som en almindelig CD eller digital video disc, bortset fra at det er mindre i diameter. Heldigvis, det er den eneste reelle forskel, når det kommer til at spille en mini disk. Disse diske er designet til at fungere på nøjagtig samme måde, som deres større kolleger gør, hvilket betyder, at alt hvad du behøver at gøre er det relevante drev på din computer eller en DVD-afspiller og du kan afspille den mini disk.

Instruktioner

• Åbne det drev, du bruger til din mini disc og sætte disken inde med center hul presset over den bakke center talte. Hvis det er en musik-disk, sætte det ind i en CD-afspiller eller CD-drev. Hvis den mini disc er en DVD-disk, skal du en DVD-afspiller eller en computer DVD drev til at spille det ordentligt. Hertil vil vi gå ud fra, at du bruger en computer-drev og ikke en DVD eller CD-afspiller.

• Luk skuffen. Venstre-klik på "Start" knappen og derefter venstre-klik på indstillingen "Computer", der kommer op. Et vindue, der viser du alle komponenter på computeren skulle komme op, herunder drev med den mini disc inde.

• Dobbelt-venstre-klik på drevet med mini-disken i det. Hvis disken er en DVD-disk eller en CD, vil det forsøge at begynde at spille indholdet på disken ved hjælp af det relevante program som Windows Media Player.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com