Hvordan du udskifter en bladfjeder i en Chevy Silverado

October 5

Din Chevy Silverado sandsynligvis har bladfjedre i baghjulsophænget. En sikker novice kan følge disse trin for at udskifte bladfjedre i en Chevy Silverado bruge lidt mere end en momentnøgle, en ekstra skruenøgle til at imødegå hold, og jack står, ramper eller en elevator til at støtte lastbilen sikkert.

Instruktioner

• Rejse og sikkert støtte din Chevy Silverado. Du vil få brug for en hydraulisk lift, jack står eller ramper vurderet som tilstrækkeligt til at understøtte din lastbil vægt sikkert. Aldrig arbejde nedenunder din Chevy Silverado-- eller ethvert køretøj--når den understøttes kun af en jack.

• Støtte den bageste aksel uafhængigt af elevatoren i trin 1. Dette er beregnet til at tage spændingen ud bladfjeder på hver side, ikke til at bære vægten af køretøjet.

• Fjerne eller afbryde realtid dæmpning sensorer og trailer hitch, hvis bilen har dem. Du skal også afbryde brændstoftanken, hvis du arbejder på venstre side bladfjeder.

• Unbolt U-bolt nødder og U-bolte, derefter fjerne foråret spacer og anker plade. Fjern møtrikken og bolt holder selve bøjlen til ramme beslag, fjerne bolten fra front foråret beslag og tage bladfjeder forsamling ud af køretøjet. Derefter fjerne selve bøjlen fra det gamle foråret og knytte den til den nye forår.

• Samle foråret bøjlen parentes løst på rammen af lastbilen, og derefter installere bolten og møtrik for selve bøjlen. Placer bladfjeder i din lastbil og løst samle det til den forreste strop, og tilslut derefter følgende i denne rækkefølge: front foråret bøjle beslag bolt og møtrik, bøjle til foråret bolt og møtrik, foråret spacer, nye U-bolte og anker plade; Spænd møtrikkerne på U-bolte. Må ikke genbruges de gamle U-bolte.

• Geninstallere brændstoftank, anhængertræk og FTU-sensorer, hvis de blev fjernet. Fjerne den uafhængige støtte fra bagakslen, og derefter Sænk forsigtigt dit køretøj til jorden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com