Sådan konverteres en Polaroid Roll filmkamera til 120 Film

February 25

Polaroid jord roll filmkameraer var klasse instrumenter af deres tid, ofte sammenlignes med nogle af de bedste ikke-professionelle kameraer på markedet i 1940erner og 1950erne. Disse type kameraer, i modsætning til deres efterfølgere, der bruges pakke film, gør stor cabriolet til 120 film. Der handler om den eneste måde, du stadig kan bruge dem, da ingen Polaroid roll film har gjort i årtier. Heldigvis, 120 film er let tilgængelige og stadig bruges af profferne.

Instruktioner

• Bruge en tom 120 udbredelsen spole til at justere din film kammer konvertering stykker. En 120 spool er cirka en tomme kortere end en Polaroid rullefilm spool. Tage de første kork og skrue i den første skrue direkte i midten af toppen af proppen. Det bør rager en 1/4-inch. Gør det samme med den anden cork og skrue. Placere 120 udbredelsen spool mellem de to propper med skruerne ind i hullerne i spolen i begge ender.

• Placer din modificerede filmholderen ind i venstre film kammeret. Gøre visse det sidder tæt, men stadig bevæger sig frit. Når du er klar til at skyde, vil du indlæse den 120 film i salen monteret med proptrækker-og kombinationer. Spolen skal dreje som du vinden knop på anden enden. Hvis det ikke sker, corks tur to lidt med en hobbykniv.

• Samle en tredje proptrækker-og kombination for toppen af udbredelsen spool. Det bør arbejde præcis som andre film spolen. Du vil kun bruge det på toppen af udbredelsen spool.

• Skær et hul i den fjerde cork at tillade passage af 120 film knop. Du skal måske udvide spool fangst på knap at komme igennem proppen og i udbredelsen spool. Gøre dette med et stykke PVC rør målt til at passe. Skære det med en nedstryger eller finere så hvis det er muligt. Omhyggeligt afskåret drejning stykke af vinden-knob, indsætte røret og lim dreje møtrik til toppen af dette. Lim på røret til vinden-knob.

• Fjerne den oprindelige vind knop og erstatte det med 120 vinden-knob. Hold det i sted og stak gennem ind i kameraet. Placer proppen over det. Sted udbredelsen spool med top proptrækker-og stykke allerede anbragt over denne vind knop.

• Læg de 120 film i venstre filmen kammer med propper og skruer på plads. Træk papiret leder på tværs af linsen åbning og putte det ind i en af slots på tage op spolen. Bruge modificerede vind knop til at rulle de 120 film på udbredelsen spool, at gøre visse det er sikker før du lukker kameraet tilbage. Anslå vind beløbet for den første film frame og skyde dit første billede.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com