Hvordan at rengøre inde en Vivitar linse

June 10

Hvordan at rengøre inde en Vivitar linse

Vivitar kamera objektiver er sarte og derfor kræver særlig omsorg, når det drejer sig tid til at rense dem. Indersiden af en Vivitar linse indeholder mere støv og snavs end øjet kan se. Derfor er det vigtigt at rengøre linsen regelmæssigt for at undgå ridser og mindre skader, og at altid huske at holde linsen dækket når den ikke er i brug. Med det rigtige udstyr, Vivitar linse kan rengøres forsigtigt og ser som ny igen.

Instruktioner

• Fjerne linsen fra kameraet ved at trykke på linsen udløserknap og forsigtigt dreje linsen. Dække kameraet med fælles landbrugspolitik, som du normalt ville gøre, hvis objektivet var knyttet.

• Blæse væk overskydende støv med komprimeret luft, så brug en linse-rengøring børste til at rense indersiden og ydersiden linsen omhyggeligt. Denne form for pensel, som kan købes i enhver butik, der sælger fotoudstyr, anbefales, da det er designet specielt til linser. Du kan erstatte en ren, blød makeup børste for det, hvis du foretrækker.

• Rengøre indersiden af Vivitar linse med en linse-rengøring klud (eller en klud til rengøring briller) ved at gnide forsigtigt kluden mod glasset til at fjerne snavs eller støv. Gentag dette for ydersiden af linsen.

• Kontroller for at se, hvis nogen snavs forbliver. Hvis der stadig er snavs, gentage ovenstående trin. Hvis ikke, Skru hætten fra kameraet og sætte Vivitar linse tilbage på sin plads.

• Kontroller, at linsen er sikkert på plads (du skulle have hørt et lille klik). Erstatte fælles landbrugspolitik.

Tips & advarsler

  • Husk at kameralinser er yderst delikat. Kontroller, at både penslen og dugen er ren før du bruger dem på objektivet, og gøre alt blidt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com