Sådan Fortæl Hvis af EGR ventil i 1994 Chevy er dårlig?

December 2

General Motors fremstiller køretøjer solgt under varemærket Chevy. Chevy tilbyder biler, lastbiler, SUV'er og minibusser. Alle Chevy køretøjer er udstyret med en udstødningsgas gas recirkulation (EGR) ventil, som fastholder motoreffektivitet ved at dirigere udstødningsgas ind i indsugningsmanifolden. Disse gasser er afkølet, inden de træder motor, at lade motoren køre Proper og glat. Det er vigtigt at kontrollere EGR ventilen regelmæssigt for at sikre, at det fungerer korrekt og ikke behøver at blive udskiftet.

Instruktioner

• Parkere Chevy og lad det sidde i en halv time. Dette vil sikre, at komponenterne er cool og undgå potentielle forbrændinger.

• Åbne kølerhjelmen af køretøjet og Find EGR ventilen. EGR-ventil på en 1994 Chevy er på de lavere indsugningsmanifold ved siden af gasspjæld organ. EGR-ventilen er en cirkulær metal komponent med en vakuum slange kommer ud af det. Hvis du ikke kan finde EGR-ventil, henvise til din instruktionsbog.

• Tænd for motoren og lad ventilen til at varme op i to minutter. Har nogen hjælpe dig, som motoren skal være revved mens du ser ventil stemplet. Stemplet styrer udstødningsgassen cirkulerer ind i motoren.

• Undersøge ventilen, som motoren er revved. Stemplet mekanisme på ventilen skal flytte op og ned hurtigt. Hvis stemplet bevæger sig langsomt eller bevæger sig ikke på alle, ventilen har brug for øjeblikkelig vedligeholdelse eller udskiftning.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com