Hvad er forskellen mellem en EP & SLP-tilstand?

February 11

Hvad er forskellen mellem en EP & SLP-tilstand?

"EP" og "SLP" er termer, der bruges for tilstande og længder optagelse og afspilning i Video Home System (VHS) maskiner og bånd. Videobåndoptagere (videobåndoptagere) bruger videobånd kassetter med magnetbånd, der kan bruges til at optage tv viser til senere gennemsyn. EP og SLP henviser til den længste mulige spilletid på standard VHS-bånd.

VHS hastighed Basics

Der er tre længder af play (mulig optagelse og afspilning tid) i VHS-formatet, men fire begreber, der refererer til dem:

SP--StandardafspilningLP - Long PlaySLP - Super Long PlayEP - Extended Play

Selvom varierende tape længder er tilgængelige, er bånd med to timer værd i spilletid (Standard Play) normen. Ved hjælp af indstillingen LP på Videobåndoptageren vil fordoble den spilletid, og både EP og SLP indstillinger vil tredoble den. Jo længere den hastighed, jo langsommere båndet vil flytte gennem maskinen. Selvom indstillingerne længere spille passer mere information på den samme mængde af tape, reduceret kvaliteten af optagelsen.

Forvirring Over EP vs SLP

Mange har været forvirret over forskellen mellem EP og SLP-tilstand; men der er ingen forskel. EP og SLP betyder det samme. Eksplosion af videobåndoptagere ind på markedet i 1970 ' erne førte til en række VCR mærker og modeller vises i løbet af et par år, uden nogen aftalte standard af terminologi.

Konkurrerende mærker

Fordi teknologien for VHS var åben standard (offentligt tilgængelige) uden behov for licensomkostninger, produktion af mange selskaber var muligt, og de fleste teknologivirksomheder forsøgte hurtigt at få fat i et stykke af kagen. Derfor forskellige mærker bruges forskellige vilkår for den samme hastighed, og nogle mærker brugt selv begge udtryk på en enkelt maskine. Tape producenter begyndte også at bruge begge betingelser, for at lade deres kunder ved, at båndene var kompatibel med alle maskiner.

Format krige

Tilføjer til forvirringen var konkurrencen mellem JVC'S VHS og Sonys Betamax, eller hvad er blevet kendt som "Format krige." Total Rewind stater, "dette format krig skulle blive legendariske, en arketypisk konflikt mellem indhold og markedsføring." VHS ville i sidste ende vinde krigen (hovedsagelig på grund af en original optagelse gang, der var længere og med hurtigere tilbagespoling og spoling funktioner), men iveren efter at konkurrere og antallet af selskaber, der deltager i produktion kun skabt yderligere forvirring i terminologi.

Udvikler sig terminologi

Dvd'er har erstattet VHS som video format valg.

Oprindeligt, videobåndoptagere kun tilbydes en hastighed eller længde (SP). På grund af konkurrence og innovation, de snart forbedret bånd af fordobling tid tilgængelige (LP) og senere tredobling det (i de fleste tilfælde blev dette kaldt SLP). Forbrugerne syntes at foretrækker enten den korteste SP længde (høj kvalitet) eller den længste SLP længde (evnen til at optage længere programmer). Mange, selv om ikke alle, producenterne derfor besluttet at forenkle ved udfasning af indstillingen LP og omdøbe den længste indstilling EP.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com