Top 10 Touch Screen-enheder

September 11

De fleste nye smartphones og tabletter brug touchscreen-teknologi. Selv modeller, der omfatter aftagelig eller Lysbillede-ud tastatur stadig tillader brugere at udføre alle funktioner på berøringsskærmen. Da der er mange faktorer, der bidrager til de lethed-i-brug og ydeevne kapaciteter af disse enheder, ingen model af tablet eller telefon excellerer i enhver henseende. Således, at vælge den bedste touch-screen-enhed er et spørgsmål om at kende dine behov som bruger og forstå, hvor visse modeller skiller sig ud mod resten.

Display

Touch-screen tabletter kan være svært at se i direkte sollys, og har tendens til at falde i lysstyrke og kontrast når de ses i en vinkel. I disse henseender, Apples iPad2 skiller sig ud over resten. Ifølge en uafhængig test fra Gizmodo fastholder iPad 2 højere lysstyrke, kontrast og farve nøjagtighed, når de ses i en vinkel end andre sammenlignelige tabletter. Apple tilbyder også en af de højeste opløsning mobiltelefoner tilgængelige. Sin iPhone 4S er den eneste touchscreen telefon til at bruge en Retina display. Telefon Arena rapporterer, at denne skærm konsekvent producerer mindre pixelering og naturlige farve sammenlignet med Super Amoled viser fælles for andre touchscreen-telefoner.

Processor og hukommelse

Processoren er single-mest vigtig faktor, når det kommer til hastighed computerenheder, herunder touch-screen tabletter og telefoner. De fleste tabletter brug processorer, der er langsommere end dem, der findes i fuldgyldigt computere. En undtagelse er ASUS Eee Slate EP121. Denne tablet kører på en 1,33 gigahertz Intel Core i5 470UM processor, en enhed, der normalt findes i stationære computere. Tavlen leveres også med op til 4 gigabyte hukommelse. Sammenlign dette med 1GB hukommelse findes i de fleste andre high-end tabletter. Mens hardware af denne art er ikke tilgængelig for touchscreen-telefoner, HTC Sensation skiller sig ud fra andre telefoner i, at det har en 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon-processor. De fleste telefoner i sin klasse skal du bruge en 1GHz processor. Sensation omfatter også en microSD hukommelseskort slot, kan bruge kort op til 32GB. Selvom mange telefoner indeholder den samme slot, kommer fornemmelsen med et 8GB kort.

Kamera

De fleste tabletter omfatter en 5 megapixel bageste kamera, en 2 MP til 3 MP front kamera eller 1080p video-optagelse. BlackBerry PlayBook dog har alle disse, og efter Top ti anmeldelser, dens kameraer producere billeder i højere kvalitet end nogen af sine konkurrenter. Inden smartphone tager Sony Ericsson Satio billeder i større opløsning end de fleste af sine kolleger. Dette er fordi er har en 12,1 MP kamera som modsætning til de 8 MP kamera på de fleste high-end telefoner. Det omfatter også en objektivdækslet og en Xenon flash, der er lysere end LED-blitzen på de fleste andre kameraer. Satio dog understøtter ikke 1080p videooptagelse. Her, Droid Bionic skiller sig ud. Ikke blot gør det skyde på 1080p, men det har en HDMI-stik, der tillader dig at se dine videoer på et højdefinitions TV.

Formfaktor

Når det kommer til tabletter, vedtage de fleste producenter den samme skifer-lignende formfaktor. Hvis du kan lide denne stil, men ikke ønsker bulk forbundet med mange top-of-the-line tabletter, er Galaxy Tab 10.1 en attraktiv mulighed. På kun 8.6 millimeter tyk er det den tyndeste tablet på markedet, ifølge Android myndighed. Men er du interesseret i en twist på skifer formfaktor, er Asus Eee Pad Transformer TF101 et interessant alternativ. Det er en skifer tablet ligesom de andre, bortset fra det kommer med en aftagelig QWERTY tastatur. Når den er docket med tastaturet, transformeren åbner og lukker som en bærbar computer. Med hensyn til smartphones har Samsung en anden stor tilbyder i sin Galaxy SII. Engadget rapporterer, at det er den bedste Android smartphone på markedet. Ud over dette er dens 4,3-tommer skærm en af de største. På, 8,49 mm tyk, det er en af de slankeste touchscreen-enheder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com