Sådan bruges grønne baggrunde

July 31

En grøn baggrund i både fotografi og video er også omtales som en grøn skærm. Fordi den grønne baggrund er en enkelt farve og forskellige fra indhold foran det, baggrunden kan senere fjernes i et edb-program og erstattes med andre billeder, som en anden placering eller et vejrkort. Der er mange forskellige programmer, du kan bruge til at gøre dette, men alle generelt arbejder på samme måde.

Instruktioner

1 Oprette en lys grøn baggrund. Sørg for, at baggrunden er én enkelt farve og sørg for intet foran baggrunden indeholder den samme farve.

2 Tage billede eller video, du ønsker.

3 Importere indholdet til computersoftware. Der er en række forskellige Adobe-programmer, der kan justere billedet af den grønne baggrund, samt mange andre videoredigeringsprogrammer.

4 Brug din markeringsværktøjet i softwaren og klik et vilkårligt sted på den grønne baggrund. Dette vil fremhæve alle grønne i softwaren. Hit "Slet"-knappen og grønne vil blive fjernet.

5 Importere ethvert billede, du ønsker at bruge til at erstatte den grønne baggrund. Dette vil inntially være placeret på toppen af resten af dit oprindelige indhold.

6 Åbn fanen "Lag" i dit foto eller video editor. Dette vil vise dine oprindelige foto, og det billede, du lige har importeret som forskellige lag. Det nye billedlag vil være oven på gamle.

7 Træk det nye billedlag nedenunder oprindelige og den nye baggrund vil blive placeret nedenunder resterne af det oprindelige billede, erstatter den grønne baggrund.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com