Sådan bruges en Gateway profil som en skærm

April 23

Sådan bruges en Gateway profil som en skærm

Profilen Gateway er en computer med en indbygget fladskærm. Selv det er en komplet computer, men hvis du skal bruge skærmen til en anden computer, det er muligt. Med Gateway profil 6 og nyere modeller, det er nemt at bare sætte en VGA-ledning i den video input slot--den lys blå slot. Gateway profil 5 og tidligere modeller er lidt mere vanskelig og kræver trække off kabinettet på computeren og tilslutte en VGA-ledning direkte til bundkortet.

Instruktioner

1 Afmonterer Gateway profil fra strømkilden.

2 Fjern hver skrue på bagsiden af computeren. Der findes fire faner på siderne af computeren. Disse bøje og glide ud. Under disse faner er fire flere skruer, der skal fjernes.

3 Fjerne den tilbage casing fra computeren. Find harddisk buret direkte nedenunder I/O forsamling panelet--de farvekodede inputpanelet, som du tilslutte tastaturet og andre hardware ind. Fjern seks skruer fra harddisk bur og træk forsigtigt ud på harddisken uden at koble det.

4 Tag den lange hvide VGA stik bag den skrap drive. Tilslut din andre computer til VGA-indgang. Sæt Gateway profil tilbage i. Gateway profil skærm vil arbejde ud af andet tårnet nu, men da strøm til skærmen er indbygget i bundkortet det virker kun hvis begge computer er på.

Tips & advarsler

  • Altid jorde dig selv ved at røre ved computer casingen mens du arbejder på et bundkort. Hvis du ikke er jordet, kan en elektrisk statisk chok skade computerkomponenter.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com