Hvordan at rengøre min CD-afspiller

March 6

Hvordan at rengøre min CD-afspiller

Hvis CD-afspilleren starter springe eller mangler nogle spor helt, synderen er en formentlig et snavset linse hoved. Front-loaded CD vekslere kan du komme til hovedet uden afmontering hele enheden. Heldigvis kan du sende en rengøring disk inde til at gøre dit arbejde for dig. Du kan gøre en selv, så der er ingen grund til at købe kommercielt. Du bør også rense forsiden af CD-afspiller, da snavs kommer ind, ikke blot fra diskene selv men fra indsamling på forsiden af afspilleren og skubbes ind over tid.

Instruktioner

Rengøring foran huset

• Fjern CD, hvis nogen, og sluk den stereoanlæg.

• Spray komprimeret luft på tværs af forsiden af CD-afspiller med en koncentreret brast på CD åbning. Hold kan i en skrå vinkel, så støv blæser til siden og ikke ind i slidsen.

• Fugt en ren vaskeklud og rense CD åbning slids og omegn til at fjerne enhver snavs, der ikke blæser.

Rengøring linse hoved

• Tag en fnugfri, ikke-scratch tørre og skåret to strimler 1/4 af en tomme i længden. Gøre dem omkring 1/8 tomme længere end afstanden mellem de udvendige og indvendige kanter af en CD.

• Tage en tom CD eller én, du ikke har noget imod at miste. Sørg for, at det er rene og i god stand. På aktive tegner blanke side af cd'en med en tynd linje af lim med superlim pennen fra yderkanten af cd'en til den indvendige kant. Gøre det samme på anden siden, så din CD ligner det er delt i halve ved superlim.

• Gælde superlim puder og tillade lim til at indstille. Placer puder omhyggeligt, så løst materiale forbliver på alle fire sider. Disse klap vil børste over linsen hovedet af laser, udfører den egentlige rengøring.

• Opstart CD-afspiller og Indsæt rengøring disken. Spilleren skal dreje det rundt et par gange og skubbe den ud. Gentag processen to eller tre gange. Valgfrit, kan du derefter let dæmpe puder med isopropylalkohol eller en optisk linse renere og gentage processen. Hvis du gør dette, Tillad systemet en time til at tørre.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com