Roadliner Service Tips

July 22

Som enhver motorcykel eller motoriseret køretøj er der en række service tips og generel vedligeholdelsespraksis, der er afgørende for at holde Yamaha Roadliner køretøjer opererer på et højt niveau. Disse service tips bør udføres regelmæssigt for at sikre, at motorcyklen er ordentligt vedligeholdt.

Ejerens værktøjskasse

Placeret under rytter sæde er en ejer værktøjskasse, som vil blive brugt til at bistå operatoren udfører en række forskellige vedligeholdelsesprocedurer og tjenester til motorcyklen. Generelt, ejerens værktøjskasse giver de rigtige værktøjer for service og vedligeholdelse job, selv om der er tidspunkter, hvor en ekstra værktøj, såsom en momentnøgle, er nødvendigt at udføre en bestemt opgave.

Tændrør

Tændrør bør kontrolleres med jævne mellemrum for at sikre, at de er i ordentlig stand. Varme og andre indbetalinger, der danner på tændrøret vil få det til at langsomt bliver nedbrudt over tid, så det er vigtigt at fjerne, ren og, om nødvendigt, udskifte tændrøret. Generelt bør tændrør udskiftes hver 8.000 miles eller 12 måneder.

Motorolie og oliefilter

Motorolie og olie filterpatron skal kontrolleres og vedligeholdes i overensstemmelse hermed. Generelt, både olie og olie filterpatron skal ændres hvert halve år. Før du udskifter motorolie, skal motoren være slået til for at varme motorolie til en temperatur på mindst 60 grader Celsius og derefter slukket. Erstatte olie filterpatron medfører at fjerne rider sæson og derefter afløb bolt på olietank til dræn af olie. Bruge en olie filter skruenøgle til at fjerne olie filterpatron. Anvende et tyndt lag af olie til o-ringen af den nye olie filter cartridge før installation. Bruge en angivne drejningsmoment skruenøgle til at stramme. Erstatte motor olie bolte og spænd dem med et angivne momentnøgle. Tilføje ca 2,5 liter motorolie gennem olie fyldstof hul, erstatter olie fyldstof cap når du er færdig.

Dæk

Dæk på Yamaha Roadliner skal tilses hver gang før ved hjælp af køretøjet. Dette er at sikre, at der er ingen lækager, lejligheder eller andre farlige slid, der kan påvirke en førerens evner, når de opererer en motorcykel. Dæk lufttrykket bør kontrolleres og justeres til angivne niveauer i forskellige vejr scenarier som varmt eller koldt vejr. Dæk, der viser krydsende linjer eller revnet dæksider erstattes umiddelbart. Yamaha anmoder om, at alle dæk eller bremse vedligeholdelse udføres af enten en Yamaha forhandler eller en professionel motorcykel service provider.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com