Hvordan kan jeg Wire Pickup Trailer lys?

August 11

Hvordan kan jeg Wire Pickup Trailer lys?

Ledningsføring en pickup truck for trailer lys kan gøres på to måder, afhængig af typen af trailer til at blive trukket. Hvis påhængskøretøjet er udstyret med en grundlæggende vej juridisk belysningssystem af sidelights og et tag illuminator, bremselys og slå indikatorer bør pickup være forbundet med en flad 4-pin hitch. Hvis påhængskøretøjet er udstyret med en vej juridisk system plus elektriske bremser og en onboard batteri til magten en miniferie nødstop system, bør pickup være forbundet med en runde syv-benet hitch.

Instruktioner

• Bestemme, hvilken type af hitch du nødt til at ledning til afhentning efter typen af trailer du vil bugsering. Køb en flad fire-benet stik med tilstrækkeligt integreret fire-dirigent wire at nå frem til de allerede eksisterende lys klynger, eller en runde syv-benet stik og tilstrækkelig syv-dirigent ledning til at nå cab. Disse materialer kan findes på auto dele butikker eller lastbil midtergangen af hjem forbedring lagersteder.

• Wire fire ben hitch ved at forbinde de integrerende ledninger stikker ud fra dets bageste til allerede eksisterende ledninger bag lys klynger. Bruge navnebeskyttede wire splicers til at foretage tilslutningerne. Check med din instruktionsbog til at bekræfte farvekoder; industrien standard farvekoder er hvid 10-gauge ledning til at landkøretøj forbindelse, brun 14-gauge wire til hale lys/kører lys/nummerplade forbindelse, gule 14-gauge ledning til venstre turn og bremse lys forbindelse og grøn 14-gauge ledninger til højre sving og bremse lys wire tilslutning.

• Ledning syv-benet hitch af routing wire til dens placering fra de fire kilder citeret for fire ben hitch, derefter forbinde dem til hubben terminal inde i syv-benet hitch som følger: hvid ledning til terminal én, brune ledning til terminal 3, gul ledning til terminal fem og grøn ledning til terminal seks. Derudover Tilslut den blå 12-gauge ledning for bremse controller forbindelse til terminal to, den sorte 10-gauge ledning til kabinettet batteriet forbindelsen til terminal 4 og den lilla 14-gauge wire for back-up lights til terminal 7 (i midten).

• Rute den blå ledning til at bremse controller monteret i førerhuset, og Vedhæft det ifølge bremse controller producentens anvisninger. Rute den sorte ledning til en live levering, der er konstant, når tow køretøjet tændes, såsom bag forlygterne skifte og slutte det med en indbygget sikring på strømstyrke rådgivet af trailer producent. Rute den lilla ledning på bagsiden af din allerede eksisterende baklygte, og tilslutte den via et kabel splicer.

• Isolere alle splicer forbindelser med elektrisk tape, og fastgør alle kørsler af kabel fra varme og bevægelige dele ved hjælp af plastik kabelbindere.

Tips & advarsler

  • Har en assistent kontrollere funktionen af alle dine lys inden traileren på vejen for første gang, og kalibrere bremse controller efter sin fabrikantens anvisninger på flad, plan jorden fra tung trafik.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com