Hvordan man kan tillade sig en Lamborghini

February 12

Køb af køretøjer er temmelig dyrt for de fleste købere, men evnen til at give en Lamborghini er begrænset til nogle få udvalgte. Hver Lamborghini er lavet i en lille by i Italien og har en menu med funktioner, der nemt skubber det til yderste finansielle proportioner. Du kan tillade sig en Lamborghini hvis du forudse dens høje pris og tage flere skridt til at frigøre penge.

Instruktioner

• Udnytte finansiering aftaler gennem en Lamborghini forhandler råd til din nye bil. Finansiering gennem en forhandler gør det muligt at foretage månedlige betalinger til Lamborghini over flere år.

• Spar penge og få en ny Lamborghini for et par år ved at indtaste en leasingaftale. Du kan muligvis give en helt ny Lamborghini i mindst tre år, til en lavere månedlig sats end finansiering din bil. Du bør også kigge efter leasingaftaler, der tillader dig at købe bil i slutningen af din kontrakt.

• Klar ud plads til din nye Lamborghini ved at sælge andre biler i din personlige samling. Du kan sælge klassiske biler og lastbiler til at tjene penge, der kan gå mod afdrage din Lamborghini.

• Sænke dit månedlige betalinger til Lamborghini ved at placere en stor mængde af penge som en udbetaling. Du bør forsøge at få så mange penge som muligt klar til udbetaling til lavere rente-byrde i lånets løbetid.

• Overvåge din kreditværdighed, før du køber en Lamborghini. Mærkaten prisen for en ny Lamborghini kan sammensatte hurtigt på grund af høje priser forbundet med dårlig kredit score.

• Tilføj tilbehør og serviceplaner i din finansieringsaftale råd til en fuldt lastet Lamborghini fra dag ét. Dine månedlige betalinger kan ende med at blive lidt højere på grund af disse tilføjelser. Du bemærker måske gavn for denne højere betaling, når du ikke skal betale kontant for olieskift og vedligeholdelse.

• Udskyd din indledende ned betaling af en ballon i slutningen af finansiering. Du kan spare tusindvis af dollars på kort sigt med en slutbelastet aftale, som foregriber højere lønninger i fremtiden.

Tips & advarsler

  • Indsamle en liste over private forhandlere og samlere, der sælger brugt Lamborghinis i dit område. En privat forhandler vil normalt holde hvert køretøj i hans beholdning i topform til at få den bedste værdi fra købere. Du skal anmode om oplysninger om auktioner og andre arrangementer afholdt af forhandleren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com