Min iPhone er fast på vibrere tilstand

May 15

Min iPhone er fast på vibrere tilstand

Selvom indstillingen Vibrer på iPhone er et praktisk værktøj for opholdet bemyndigede uden støjende ringetoner, indstillinger for at aktivere det og off kan være komplekse. De fleste funktion telefoner og smartphones har en Vibrer mode, men iPhones gør det muligt at tilpasse Hvornår og hvilke funktioner det vibrerer. Hvis du ikke kan få din ud af vibrere tilstand, det kunne være brudt, at du skal tage det til reparation. Men det er også muligt, at du stadig har en af mange vibrere indstillinger aktiveret.

Værdien af vibrere tilstand

Vibrere er én af hovedfunktionerne for næsten enhver mobiltelefon. Ringetoner og forskellige indberetninger kan være en distraktion i mange situationer som et arbejde møde eller et show. Vibrer funktion kan du stadig blive påmindet om de opkald, tekst eller påmindelse uden at afbryde dem omkring dig. Derudover kan dem der hører nedsat ikke høre en telefon ring eller alarm Når iPhone i lommen, men kan føle vibrationer. Stadig, vibrere tilstand er ikke altid en nødvendighed og deaktivere den skal være enkel og intuitiv.

Stilhed Switch

IPhone har en alt eller intet knap i øverste venstre hjørne af den telefon, der effektivt lukker alle lyde på alle tidspunkter. Ser man på kontakten, hvis du kan se en orange stribe, er telefonen i lydløs tilstand. Hvis du ikke gør det, er lyde aktiveret. Hvis din iPhone synes at blive hængende på vibrere mode, start ved at sørge for parameteren tavshed er ikke sat til tavshed alle lyde.

Vibrere i lydløs tilstand

Indstilling af parameteren tavshed at lukke munden på alle lyde betyder ikke automatisk, iPhone vil vibrere. Indstillingen skal først angives i menuen Indstillinger. Fra skærmen Hjem touch ikonet "Indstillinger" og tryk "Lyder." Bemærk "Vibrer" nedgang ind under området "Tavse" øverst på skærmen. Hvis det er indstillet til "ON", kan du prøve at ændre det til "OFF." Når denne indstilling er slået fra og telefonen er i lydløs tilstand, vil telefonen vibrere heller ikke gøre en lyd eller anden grund.

Vibrere andre anmeldelser

Hvis din iPhone vibrerer stadig selvom ringen eller at gøre en anden alarm lyd, du har sikkert vibrere tilstand aktiveret for alle meddelelser selv når ikke i lydløs tilstand. Fra skærmen Hjem touch ikonet "Indstillinger" og tryk "Lyder." Under området "Ringer og indberetninger" Bemærk Hvis indstillingen "Vibrer" er indstillet til "ON." Dette er en forskellige Vibrer løsning end en for lydløs tilstand over det. Denne indstilling til "OFF" vil forhindre vibrere tilstand, når lyden er aktiveret.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com