Hvordan man bruger 12 punkt skrifttyper

February 21

I tekstkomposition angiver termen "punkt" størrelsen af et skrift. Mest almindelige tekstbehandlings- og e-mail programmer har muligheder at ændre størrelse og stil af en skrifttype. Hvis den aktuelle skriftstørrelse i en e-mail eller et dokument er for lille eller for stor, justere størrelsen ved hjælp af de tilgængelige indstillinger øverst i vinduet.

Instruktioner

Microsoft Word 2010

1 Start Microsoft Word 2010. Programmet begynder med et nyt tomt dokument automatisk. Hvis du vil ændre teksten i et eksisterende dokument, skal du klikke på fanen "Filer", klik på "Åbn" og dobbeltklik på det dokument, du vil ændre.

2 Klik og træk med musemarkøren til at markere den tekst, du vil ændre til 12-punktstørrelse.

3 Klik på fanen "Start" øverst i vinduet.

4 Klik i drop-down menuen ved siden af skriftens navn og klik derefter på "12" til at ændre den markerede tekst til 12-punkts størrelse.

Windows Live Mail 2011

5 Start Windows Live Mail 2011. Klik på den blå knap i det øverste venstre hjørne af vinduet og derefter klikke på "New" for at begynde at oprette en ny meddelelse.

6 Skriv meddelelsen, som normalt og derefter Klik og træk med musemarkøren til at markere den tekst, du vil ændre til en 12-punkts skrifttype.

7 Klik på fanen "Message" øverst i vinduet.

8 Klik på rullemenuen ved siden af skriftens navn og vælge "12." Den fremhævede tekst ændres til 12-punktstørrelse.

Microsoft Outlook 2010

9 Lancere Microsoft Outlook 2010. Klik på fanen "Start" øverst i vinduet og derefter klikke på "Ny E-Mail" for at begynde at oprette en ny meddelelse.

10 Skriv indholdet af din besked og derefter bruge musen til at fremhæve den tekst, du vil ændre.

11 Klik på fanen "Message" øverst i vinduet.

12 Klik på drop-down menuen ud for skrifttypenavnet og vælge "12" til at ændre størrelsen på teksten.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com