Sådan får du bedre modtagelse for min enkelt Wire FM-antenne

February 18

Sådan får du bedre modtagelse for min enkelt Wire FM-antenne

Single-wire FM antennerne er ganske vist begrænset i ydelse. Ligesom alle antenner, højde og afstand fra forhindringer er nøglen, og generelt er udendørs antenner udføre meget bedre end dem inde i en bygning. Til internt brug, kan lidt eksperimenter bestemme den bedste konfiguration for en single-trådantennen ud.

Instruktioner

Elevation

• Afbryde antennen, hvis det er allerede knyttet til radioen, ved at trække oot antenne stik fra jack normalt findes på bagsiden af tuneren. Skiftevis, kan det være nødvendigt at løsne en skrue eller skruer, der tjener som antennen terminaler på tuner for at frigøre wiren. Udrede antenne, strakte sin fulde længde til at maksimere sin overflade receptionsområde.

• Tilslut antennen efter udrede. Tænd for radioen, tune ind på din yndlingsstation og rejse i slutningen af antenne så højt som muligt, flytter det i små intervaller fra side til side for at bestemme den bedste placering. Hvis miljøet er befordrende for det (og antennen er lang nok), bevæge sig i rummet med antennen i hånd og Bemærk ændringer i receptionen. Hvis det er muligt, få adgang til en kvist eller tagterrasse med at få mest muligt højde. Fortsæt denne proces indtil den bedste modtagelse er opnået.

• Tape enden af antennen i position midlertidigt. Du kan mærke et fald i signalstyrke, når du ikke længere rører wire, hvilket er normalt, og du skal muligvis justere Antennens placering, indtil du får hænder-omkostningsfrit acceptabel signalstyrke. Derefter, gå rundt i lokalet, hvor radioen er at se, hvis dine bevægelser forstyrre signalet på et tidspunkt - dette kan kræve yderligere justering. Når du finde konfigurationen for de bedste resultater, montere antennen mere sikkert, måske indpakning ende omkring et søm eller en skrue i væggen.

Tips & advarsler

  • Hold antennen væk fra computere, mobile elektroniske enheder og fjernsyn, som, når aktiveret, kan være kilderne til interferens med FM-radiomodtagelse
  • Brug ikke det gamle trick med at sikre en bare føre fra antennen til en stikkontakt skrue i forsøg på at bruge huset ledninger som en del af antennen. Farlig spænding er til stede, ud over at præsentere en fare for det udstyr, der er involveret.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com